Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #297 maandag 1 april 2024 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-01

Maandag 1 april 2024
– Gezondheidsraad adviseert om ‘zwangeren’ niet te vaccineren tegen COVID-19.
– Voorbereiding op de Europese Parlementsverkiezingen 2024.
– Louisiana introduceert wetgeving tegen invloed WHO, VN en WEF.

Desk: politiek verslaggever Bert Brandsma, huisarts Felix van der Wissel, en auteur en journalist Joost Niemöller
Presentatie: Ancilla van de Leest

Inhoudsopgave
0:00 Intro
5:38 Nieuws van de dag
12:22 Gezondheidsraad adviseert zwangeren niet te vaccineren
24:42 Voorbereiding Europese Parlementsverkiezingen 2024
38:54 Wetgeving Louisiana tegen invloed WHO, VN en WEF
56:10 Reportage congres Christine Anderson

Relevante achtergrondinformatie
Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-01 (na afloop van de uitzending)

Wil jij onderdeel uitmaken van Blckbx Business? Word dan een Blckbx Business Friend! ➡ https://www.blckbx.tv/business

Waardeer je deze uitzending? Like de uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #Vaccinatie #COVID19 #Corona #Zwanger #EU #WHO #WEF

26 gedachten over “blckbx today: Advies – 'vaccineer zwangeren niet' | Wetgeving tegen WEF/WHO | Europese verkiezingen”
 1. Blackbox moet eens wat harder worden tegen deze massamoord!!!!! Het lijkt ongehoord nederland wel. Ik snap goed dat karel van Wolferen niks met flavio te maken wil hebben! GA ER GVD EENS MET GESTREKT BEEN IN!!!!!

 2. Ik vind deze presentatrice erg irritant.
  Ze schreeuwt steeds tussen de inbreng van de mensen aan de desk door en als er een vraag gesteld wordt aan elkaar kan er geen antwoordt gegeven worden omdat zij er alweer een vraag doorheen tetterde aub laat ze dit snel veranderen want dat maakt het programma vreselijk om naar te kijken/ luisteren.

 3. GEEN ENKEL MENS HEEFT VAN DE NATUUR HET RECHT GEKREGEN OM ANDEREN TE COMMANDEREN. DE VRIJHEID IS EEN GESCHENK VAN DE HEMEL EN IEDER INDIVIDU VAN DE MENSELIJKE SOORT HEEFT HET RECHT OM ER VAN TE GENIETEN, NET ZOALS HIJ HET RECHT HEEFT OP DE REDE.

 4. Waarom vaccineren we überhaupt nog. Wanneer verschijnselen als wiegendood niet aan die prikken gekoppeld mag worden bijvoorbeeld kan je wel blijven roepen dat vaccineren helpt maar dan trek je de wol over je ogen. Maar goed begin.😊

  Edit: eens kijken hoe lang deze reactie mag blijven…

  Was verwijderd alweer. Even opnieuw opnieuw dan maar. 😊

 5. CO2 is plantenvoedsel. Olie en gas zijn NIET fossiel. Groningen moet open voor NL. Milieudefensie is een criminele organisatie. Nexit !!!

 6. Joost Niemoller: "oversterfte komt door antivaxxers".

  Ik ben je niet vergeten Joost Niemoller waar jij voor stond tijdens cojona in tegenstelling tot de meeste mensen.

 7. Wat doet die Niemoller daar eigenlijk? Hij was een fervent voorstander van corona vaccins en lockdowns. Hij wilde ook dat zorg ontnomen werd voor mensen die geen covid vaccin namen. Walgelijk ventje.

 8. Scholen horen deze privé vragen niet te stellen. Stop met deze bemoeizucht en respecteer de grondwet en universele rechten van ouders en kinderen.

  Stop aub als Blackbox met het spreken over vaccins want dat zijn het niet.

 9. WAT GAAT DE OORLOG INDUSTRIE AAN CO2 UITSTOTEN?
  Miljarden aan belasting geld naar Blackrock en Vanguard

  Zelfs ons pensioen 1800 miljard verdwijnt die kant op.

 10. Vaccins werden vaak pas gestart daar wanneer een ziekte quasi al uitgedoofd was.
  De data is er, je moet het enkel WILLEN zien!
  Vaccins en het hele farmaceutische gegeven is 1 groot verdienmodel.
  Hoe meer en vaker wij ziek zijn, hoe groter de winsten.

 11. Bizarre is, dan wordt Forum ter verantwoording geroepen vanwege vermeende Russische steun, maaruh…. er wordt met geen woord gerept over de invloed van WEF, en vooral Bill Gates op het huidige beleid. Gates 'owned' de BBC en WHO, en vele andere instanties… WEF invloed is overduidelijk in Nederlandse politiek, as Rutte met WEF tasje rondloopt, en schouderklopjes krijgt van Schwab en onze eigen koningin notabene enthousiast verteld over digitale EU ID en 'hoe mooi dat wel niet is omdat je dan kan zien dat iemand gevaccineerd is'….

  Maar ja, wij, de miljoenen, laten het gebeuren. Ik bespeur vaak in commentaren op social media nog een nogal lakse houding… of de bekende 'wappie' en 'je praat onzin' , blijkbaar denken die mensen nog 'dat het wel meevalt' of … hebben zich er niet in verdiept en vinden dit soort berichten alleen maar 'irritant' .

  Maar goed, toch groot deel van bevolking ging mee in die prikrondes…. zelfs nu nog. Idioot he, vrouwen maken zich wel zorgen over 'wat ze eten tijdens de zwangerschap' want 'zou invloed kunnen hebben op kindje', maar… nemen klakkeloos een prikje wat nooit getest is op zwangere vrouwen, laat staan op effect op het kind,… blijkbaar vol vertrouwen nog in een farmaceutische industrie die alleen voor mega winsten gaat (en het geen donder kan schelen dat kinderen afwijkingen vertonen na nemen van 'hun product' , zo hard zijn ze wel, en onze ministers, en 'gezondheidsinstituten' zijn te laf om hier tegen in te gaan… want 'ook zij profiteren van de winst' )… Zie maar hoe hard men nu bezig is om alles weg te poetsen en/of af te doen as onzin… en nu meer en meer censuur invoeren om alles maar onder tapijt te vegen… dat doe je alleen as….

 12. De afnemende aandacht voor pasen is niet te wijten aan moslims maar aan de globalisten die overwegend atheïstische zionisten zijn, dus met het bashen van moslims om de afname van aandacht voor christelijke tradities richt men zich op de verkeerde groep. Het zijn de globalisten met hun gepush van woke, het opbreken natie staten en nationalisten als vijanden beschouwen, het gezin opbreken, seksualiseren van jonge kinderen, 15 minuten steden, CBDC, dat soort zaken worden van bovenaf opgelegd door machtige globalisten. Het wordt heel sluw gespeeld en de moslims worden als een soort bliksemafleider gebruikt zodat we boos worden op de verkeerde mensen en de genen die verantwoordelijk zijn ontspringen zo de dans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *