Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #50 van vrijdag 24 juni 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-24

blckbx today #50: de vijftigste uitzending, en die mag je niet missen! Aan de hand van drie grote onderwerpen – Corona, de situatie in Oekraïne en de EU – bespreken we de actualiteit én blikken we terug op de vorige uitzendingen. Ook staan er veel verschillende gasten aan de desk die geregeld bij blckbx today te zien zijn geweest. En… we hebben veel publiek in de uitzending. Dat en meer, bij blckbx today!

Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending:
Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur Bas Reijnierse en presentator Bjorne Willemsen gaan daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending!
Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons dan nu al op Telegram: https://t.me/blckbxtv

Wij ontvangen geen staatssteun of subsidies, blckbx is en blijft onafhankelijk. Jouw steun blijft hiervoor essentieel. Blijf ons daarom steunen via https://www.blckbx.tv/doneren

Vrijdag 24 juni 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– ‘Dorpsfeest Dwingeloo is coronahaard’, zo kopte het Dagblad van het Noorden vandaag. In het Drentse dorp is men er nuchter onder: ’Dit was te verwachten en dit was het ook waard’.
– De 27 leiders van de Europese Unie hebben ingestemd met het kandidaat-lidmaatschap van Oekraïne. Daarbij wordt Moldavië ook kandidaat-lid. Wat zijn de gevolgen?
– De Europese Commissie investeert 50 miljard euro in het NextGenerationEU herstelprogramma, eerder bekend als het coronaherstelfonds. De wijziging van de naam is logisch, want eerder ging het overgrote deel o.a. naar klimaatinitiatieven.

Aan de desk staan onder anderen:
– Publicist Sietske Bergsma
– Politicoloog en professor Kees van der Pijl
– Wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker
– Statisticus Fritsander Lahr
– Onderzoeksjournalist Daan de Wit
– Redacteur David Boerstra
– Redacteur Bas Reijnierse
– Webredacteur Roy Bernabela
– Verslaggever Erwin Taams

Presentatie: Sanae Orchi, Bjorne Willemsen en Flavio Pasquino

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-24 (na afloop van de uitzending)

Blog Sietske Bergsma: https://thefireonline.com/
Blog Rypke Zeilmaker: https://interessantetijden.nl/
Website De Andere Krant: http://deanderekrant.nl/
Over Daan de Wit: https://www.andermens.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews

Inhoudsopgave
0:00 Wachttijd
6:10 Start uitzending blckbx today #50
11:10 Terugblik op #boerenprotest in Stroe + aftermovie
17:26 Corona / Dorpsfeest is coronahaard, maar ‘was het waard’
46:47 Europese Unie / EU investeert 50 miljard euro in “coronaherstelfonds” NextGenerationEU
1:24:01 Oekraïne-dossier / Oekraïne met Zelensky kandidaatslid geworden van Europese Unie
1:47:10 Sander Compagner met De Andere Krant
1:49:56 De kijkersvragen

11 gedachten over “blckbx today #50: Een zeer speciale uitzending met veel bekende gasten. Dit mag je niet missen!”
 1. gefeliciteerd maar wie stuurt die criminelen weg en er is geen corona hou daar mee op het is griep corona is nog steeds niet vast gesteld ja de mensen worden ziek is altijd zo geweest

 2. Jullie zijn top maar jullie gaan niet diep genoeg…….de vraag waarom dit allemaal gebeurd is dat er een spirituele oorlog uitgevochten wordt op energetisch nivea. We moeten de weg naar binnen vinden waar ons licht/goddelijke vonk zit. Alleen als wij dat beseffen kunnen we onze ziel redden van de donkere entiteiten/satan/lucifer die daar op uit zijn. Het is de eindtijd.

 3. Gefeliciteerd Flavio met je verjaardag en proficiat voor het hele team met de 50ste blckbx today.
  Vanwege een Belgische fan en ik ben zeker dat ik niet de enige ben in Vlaanderen die jullie volgt.
  Ik kijk steeds uit naar jullie volgende uitzending.

 4. Van harte gefeliciteerd meneer Flavio 🥳
  Ook gefeliciteerd met jullie 50e uitzending van Blckx top .
  Wij zijn erg trost op jullie 💛😘🙏🏽

 5. Rond minuut 58 hebben jullie het over straatvragen en een discussiepanel. Waarom niet het idee van Steven Crowder gebruiken? Ga ergens zitten met een stevige stelling en nodig mensen uit die het er niet mee eens zijn. 'change my mind'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *