Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van maandag 9 mei 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-09


Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Maandag 9 mei 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– De veelbesproken docu “2000 Mules” is dit weekend online in première gegaan. De docu van Dinesh D’Souza laat zien hoe de Amerikaanse verkiezingen in 2020 zouden zijn beïnvloed ten faveure van Joe Biden.
– Morgen gaat een andere documentaire in première: Pandamned van documentairemaker Marijn Poels. Hij is daarom vandaag te gast bij blckbx today en vertelt ons meer over zijn nieuwste docu.
– Ook praten we je bij over de mondiale ontwikkelingen m.b.t. corona richting het najaar. Zeker nu het Europese Parlement heeft ingestemd met een verlenging van het Digital Covid Certificate.
– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, redacteur David Boerstra en documentairemaker Marijn Poels.
– Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-09 (na afloop van de uitzending):
– Documentaire Marijn Poels Pandamned: https://www.marijnpoels.com/pandamned-dutch
– Documentaire Dinesh D’Souza 2000 Mules : https://2000mules.com/
– Website Daan de Wit: https://www.andermens.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

11 gedachten over “blckbx today: 2000 Mules, nieuwe docu Marijn Poels, comeback covid-maatregelen in de herfst? en meer”
 1. Wij, 72 en 77, hebben nog nooit steun of sturing van de overheid nodig gehad. Wij denken dat ieder gezond mens zelfverantwoordelijk kan leven en beslissen. De overheid is er om on te helpen waar nodig faciliteiten aan te bieden. Een overheid die begint de denk-en levenswijze van mensen te beïnvloeden creëerd een totalitaire samenleving waar beslissingen alleen nog door de overheid wordt genomen!

 2. 2 scenarios; Er komt een nw virus uit Oekraïne: Poetin krijgt de schuld
  Of de vogelgriep slaat over op de mens door manipulatie in de labs ( gain of function van Dr Fauci; zo ging het met Corona ook)

 3. 2000 mules schijnt een klein lichtje op wat er de afgelopen verkiezingen aan fraude is geweest. Alles wat is aangevoerd via het gerecht aan bewijs is door rechters op onbeschofte wijze van tafel geveegd. Alle gegevens die zijn gebruikt in deze film moeten openbaar gemaakt worden. Het is lijkt mij vooralsnog ondoenlijk om van alle staten bij naam een toenaam bewijs bij elkaar te verzamelen. Geen enkele rechtbank heeft nog geen enkele misstand tijdens de verkiezingen geaccepteerd, zelfs geen video opnames van wie dan ook.

 4. Martijn geeft precies weer WAt er mis is in de westerse wereld; subsidies voor documentaires als ze de Elite en de politiek naar de mond praat, kritische documentaire? Geen subsidie
  Zo gaat het met de kranten, weekbladen, TV stations en Radio stations ook. Vervolgens wordt censuur en zelfcensuur toegepast en 70-80% hobbelt achter de overheden en hun bazen ( de elite /oligarchen) aan

 5. KIJK UIT MENSEN…ER DREIGT EEN VOEDSELTEKORT!!!! MAAR MET EEN BEETJE ZOEKEN BLIJKT DAT ER EEN VOEDSELOVERSCHOT IS. MAAR LIEFST WORDT ER WERELDWIJD 1,3 MILJARD TON, (1 TON IS 1000 KILO) AAN ETEN WEGGEGOOID. WEL MOEILIJK UIT TE LEGGEN AAN DE MENSEN DIE STERVEN, OF DREIGEN TE STERVEN AAN HONGER….

 6. Alles volgens het script.. En straks vallen wij allen in 'warp speed' handen van de controlled opposition cq vangnet pion Trump. Alleen al het feit dat deze gelikte docu 2000mules vertoond mag worden is op zich al een BIG RED FLAG.

 7. Heiko Echter von der Leyen
  (born 2 June 1955 in Hanover) is a German physician and member of the noble family von der Leyen.
  Von der Leyen is married to the
  President of the European Commission, Ursula von der Leyen.

  Since December 2020,
  he is Medical Director of the US biotech company Orgenesis which is specialized in cell and gene therapies.[1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *