Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bizar: Antifa valt journalisten van Ongehoord Nederland aan!

28 gedachten over “Bizar: Antifa valt journalisten van Ongehoord Nederland aan!”
 1. Droeftoeters die zich eens nuttig moeten maken in de maatschappij…..desnoods onder dwang zodat ze geen tijd hebben voor deze onzin.

 2. Terug sturen, die verloren generatie.
  Trouwens is het nu geen ramadan? Normen en waarden, wij boden het jullie aan ,werk ,uitkeringen, medische zorg, onderdak.
  Mensen van hier worden veel minder verzorgd.

 3. Angstvallig stil gehouden door de vriendjes binnen het mediakartel.
  Want zij bepalen wat het "echte nieuws" is.
  Goed nieuws: De mensen worden eindelijk wakker. De waarheid wint.

 4. Hahaha je ziet superduidelijk dat die gast van ON zelf op mensen afloopt en ruzie zoekt, tegen ze aan loopt en dan zegt 'waarom raak je me aan'… als je dit soort propaganda serieus gelooft dan ben je echt zwakbegaafd.

 5. kan ik me ergens aanmelden als anti antifa soldaat ik zou graag zulke mensen van jullie afslaan heel simpel. ik hoef niet eens loon. wel vervoer.

 6. Geef die mensen een spuitje,onder vermomming mensen aanvallen .zegt genoeg over deze wijfies.
  Tegenover een kerel durven ze niet.
  Ga zo door .

 7. ja dat heb je met antifa, wel geweld en intimidatie gebruiken richting hen die hun niet welgevallen zijn, maar terug is het een probleem, iedereen weet dit al jaren, en toch wordt er niks tegen gedaan

 8. Ehm, ik ben totaal niet voor Anitfa, wel slim geknipt en geplakt zo lijkt het, want ON reporter duwt die jongen weg die vervolgens boos wordt en andere staan daarna die jongen bij en nu is ON verbaasd/boos? Waarom wordt niet het hele incident uitgezonden? Wat is er dat de mensen niet mogen zien/weten? Lijkt meer op uitlokking/framing.

  Voor het overige, men zaait wat men oogst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *