Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Debat over het stikstofbeleid van 23 juni 2022.
De eerste spreker in het debat is Bisschop

12 gedachten over “Bisschop (SGP) neemt het in een vlammend betoog op voor de agrariërs en heeft een beetje spijt.”
  1. De SGP schrikt alleen als hun Gristelijke Veluwe boeren onteigent gaan worden. Denken in het belang van anderen en tegen de stroom in durven gaan, is hun blijkbaar teveel!
    Jesus Christus met zijn zweep, die de Tempel schoonveegde van handelaars-muntwisselaars, als één mans-actie tegen false Fariezeeërs, dat is de SGP te machtig.

  2. Is jammer dat het steeds kleine fragmenten zijn van een debat. Dat wat hij nu aangeeft wat de boeren overkomt, wat ik eruit begrijp is dat hij nooit voorzien had wat er nu met de boeren gebeurt in een sneltreinvaart en dat hij daar faliekant tegen is. Is natuurlijk altijd moeilijk om precies te zien wat er in iemands hoofd omgaat. Maar ik denk zelf wel dat hij oprecht is hierover. Alleen hij had nog iets feller mogen zijn en al de andere grote vervuilers in ons land erbij moeten halen die het juist doen. Maar voorlopig liggen vvd en d66 heel laag in de opiniepeiling en wat ik heb begrepen zelfs binnen in hun eigen partijen is er een tweedeling door de koers die ze varen. Zitten er waarschijnlijk toch nog mensen binnen die partijen die zelf nadenken en menselijk zijn en niet alles meer geloven van hun. Want wat nu al een tijdje aan de gang is en bedacht wordt door mensen die geen geweten hebben. Die hoogmoedswaanzin hebben. Advies ga naar een psycholoog en laat je hersens resetten met wat elektroshocks. The Great Reset. Deze geestelijke manipulaties die ze uitvoeren over het volk hebben zij zelf heeeeel hard nodig. En opsluiten die hap achter gesloten deuren. De sleutel gooien we voor de zekerheid ook maar weg. Gevaar voor het land. Landverraders zijn het die hier bewust aan meewerken meer niet. Zijn maar weinig Kamerleden die durven te zeggen dat het een plan van het WEF is die uitgerold wordt. Ook BBB vind ik wel jammer van haar terwijl ze toch niet op haar mondje is gevallen.

  3. waarom is die kamer weer zo leeg bij zulke belangrijke zaken….dit is een ongelooflijk corrupt land aan het worden. Ik zou bijna zeggen een Dictatuur. En echt de hardst werkende mensen worden er weer de dupe van, maar deze regering heeft er poep aan en drukken deze waanzin er gewoon door. Echt schande voor dit kabinet en de elite die daarbij beslissingen nemen.Het is een grote poppenkast spelen daar om mensen tegen elkaar op te zetten en te heersen. En die D66 kamervoorzitter mag van mij ook oprotten, met haar dank u wel dank u wel, laat mensen uitpraten.

  4. Het gaat alleen maar om de vernietiging van onze boeren in het voordeel van de Franse boeren en de wens van het world economic forum. Wakker worden

  5. Nu ze zich betrapt voelen, gaan ze zich zachtjes terugkrabbelen. Ik denk dat deze mensen de uitkomst beter inschatten dan die kamikaze piloten daar en eieren voor hun geld kiezen.

  6. hoe zit het met de stikstofdoelen in naastgelege landen en in heeel europa , je kunt de stikstof in Nederland wel op 0% zetten door de boeren uit te kopen tot er geen 1 meer over is maar er komt uit de naastgelegen landen èn uit de industrie nog STEEDS TEVEEL en vooral wanneer NEDERLAND 1GROOT INDUSTRIELAND WORDT…..EN DÁT IS DE ÈNIGE REDEN DAT DE POLITIEK VAN DE BOEREN AF WIL

  7. Met juridisch gekunsel gaan we er niet komen? Dus wanneer je alles juridisch goed en degelijk in elkaar wilt hebben, heet dat juridisch gekunsel? Wtf🤬

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *