Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #201 maandag 17 juli 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-07-17

Een nieuw financieel systeem met totale controle over al je bezittingen. De BIS-bank presenteerde er onlangs de blauwdruk voor in haar laatste vooruitblik op de toekomst.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

25 gedachten over “BIS-bank blauwdruk toont opmaat naar totale controle bezittingen”
 1. Goed dat Tom er ook is. Beter hier en bij ON, dan bij de SGP jongeren Tom.. Bij de SGP wil niet echt landen wat er precies speelt.

 2. Toffe & vooral intelligente sprekers hier op blackbox over dit behoorlijk complexe onderwerp, dank om dit in mensentaal toe te lichten !!! Zonnige groet vanuit Belgenland 🌻 Power to the people in Purity & Gratitude

 3. WIE?? WIE?! WIE!!!?? Heeft die zelfingenomen hufters van de BIS eigenlijk mandaat gegeven om te rulen over wat ze rulen? WIE???!!! Wat doen wij eigenlijk in onze schijnheilige rottige woke maatschappij met slavernij excuses zolang dit soort schoften gewoon de moderne variant van slavernij drijven? Maar dan veel grootschaliger dan ooit vertoond? Hoeveel schade brengt dit zelfingenomen arrogante ondemocratische elitaire tuig eigenlijk toe aan mensenrechten, soevereiniteit, de maatschappij, het milieu en een leefbare wereld???? Waar halen deze smeerlappen hun license to operatie vandaan? Waarom wordt dat tuig niet door onze bezorgde burger-beschermende overheid gearreseteerd en hun zootje in beslag genomen???

 4. De BRICS gaan de CBDCs gebruiken als financering v grote leningen v bedrijven en landen en de burgers kunnen gewoon de nationale valuta blijven gebruiken. Vooralsnog..

 5. We hebben voorbeelden gezien uit het buitenland dat bij protesten tegen de covid maatregelen mensen hun accounts bij hun bank zijn geblokkeerd, dus nee ik vertrouw overheden en ongekozen figuren niet.

 6. Hiermee gaan we allemaal naar de klote! Als we dit niet massaal tegenhouden zeg maar dag tegen de rest van je vrijheid.

 7. Leuk roepen wat we niet willen, jammer dat bespreken van alternatieven weinig aandacht krijgt, zoals zorgen dat we een coöperatief alternatief hebben…

 8. Principe van : Problem – Reaction – Solution , kunstmatig totaalconcept , bestaande aldus uit drie componenten.

 9. CBDC is gewoon een shitcoin, ik koop er dan wel bitcoin voor, of gouden munten.
  Waar zou je anders voor willen werken ? Voor zakgeld ? hahahaha

 10. Scary shit.. zodra de media wat propaganda pompt over handig dit is en eventueel wat angst oplost, gaat 80% weer mee net als tijden Corona.. die mensen verdienen het, zure is dat die andere 20% word mee getrokken door die schapen

 11. Wantrouwen is dé norm, controleren dé oplossing.
  Vrijheid is het recht dat mensen, zonder hypocrisie, vrij kunnen handelen, denken en spreken.

  Nieuwe slaven oftewel hoe de overheid middels allerlei waarschuwde berichten in de MSM de bevolking probeert te sturen !
  Politiek en media zijn al volop bezig met het voorbereiden van bevolkingen op verdere beperkingen van hun vrijheid. Zaken als energierantsoenering en zelfs voedselbonnen zijn al als mogelijke toekomstscenario’s voorspeld. De meest efficiënte manier om deze rantsoenen te distribueren is al volop in ontwikkeling met de CBDC (Central Bank Digital Currency), een digitale valuta waarbij de centrale bank zalf kan bepalen, middels programmering, waar krediet aan uitgegeven kan worden. Deze toename van controle komt tegemoet aan het ideaal van de Grote Herstart, hetgeen opzet achter de huidige economische destructie bewijst. Wanneer mensen immers financieel niet meer rond kunnen komen, stellen zij zich makkelijker open voor ‘hulp’ van bovenaf, zelfs als dit een richting uit gaat naar slavernij. Want als de bevolking heel duidelijk ‘HELP’ roept, kun je als overheid deze ‘roep’ toch niet negeren !?
  Europa, het meest zekere slachtoffer van de Grote Herstart, “nieuwe slavernij”.
  Het is een moedwillige afbraak van de Westerse welvaart !

 12. Het systeem loopt op zijn einde. De dollar gaat crashen en neemt euro mee. Dit valt samen met een reality reset. Daarna richting transhumanisme, bitcoin.

 13. rip de toekomst. haha alles word toch wel doorgedrukt wat ze willen. kenje hoog of laag springen. lekker bitcoin kopen en heel veel goude siraden voor je vriendin/vrouw. lol

 14. Die satanistische groep wordt binnenkort ontmaskerd door de luceferiaanen. Het zal bitcoin worden, omdat u body activity te gebruiken is om bitcoin te minen. Transhumanisme.

 15. Meaning Great Awakening meaning is cut CIA in 1000 Pieces get real money gold backed and Disclosure Extratreestrials JFK wanted to do Operation started after his murder in 1963

 16. Voor iedereen die contant geld in leven en portemonnee wil houden is er de Watermunt. Anoniem betalen, geen controle, keuzevrijheid, werkt altijd en stelt jou in de gelegenheid om duurzaam, lokaal en zelf beslissen waar en wat je met je geld doet. Zo klaar met deze control drift van hen die de mens, dier en natuur als bezit en middel ziet.

 17. Denk niet dat bitcoin de oplossing is. Bitcoin (traceerbaar en niet anoniem) is een experiment, een generale repetitie, dat door deze mensen is opgezet. Daarom is de oorsprong van bitcoin geheim.

 18. Bis geeft een weerspiegeling van wat er in het westen gaat gebeuren , dit geld alleen voor swift gebruikers cips gebruikers geen enkel problemen, caribische gebied word een vrijhaven , door controle komt verarming van het westen en gaan we rest van de wereld beschuldigen van die verarming, mijn advies open rekening nummers in het buitenland, speciaal met landen die niet met America of Europa financièle verdragen hebben en dat zijn er gigantisch veel .dus samenvattend er is geen angst en het is de controleur die het onderspit moet delven

 19. Gezien het cidi later werd genoemd dat ze zich uitlaten op dat “holocaust” verhaal, lijkt het alsof ze zich op de vlakte houden als het om deze zaken gaat, dat ons allen aangaat. Waarom zijn zij zo stil?

 20. Geweldig! Hoe alle eendjes in het fuik lopen van de ECB / Black Rock / WEF ect. Je zal niets bezitten en gelukkig zijn 😂😂😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *