Geen widgets gevonden in de zijbalk

Winkelketen Big Bazar verkeert in zeer zwaar weer. Forse huurachterstanden en winkels worden gesloten. Retaildeskundige Paul Moers weet waar waar het misgaat en of er nog een toekomst is voor de budgetwinkel.

 

27 gedachten over “Big Bazar verkeert in zwaar weer: ’Winkels zijn sleets en rommelig’”
 1. Niks te makrn emt corona of inflatie. Ze verkopen gewoon alleen maar shit die niemand wil of niks wat mensen willen. Snoep speelgoed schoknmaakmiddel is waar mensnevoor komen maar dat verkopen ze gewoon totaal niet

 2. Ik kots van de term "duurzaamheid" aangezien feitelijk geen hond in Nederland dat als uitgangspunt heeft bij hun aankopen. Anders zouden ze die 2e rangs Chinese meuk collectief laten liggen en zou Ali kunnen opdoeken.

 3. In Zutphen/Leesten niet hoor. Is altijd netjes opgeruimd. Aardige manager en medewerkers en ze zijn heel klantvriendelijk. Wij komen er graag en kopen er vaak cadeautjes, wasmiddel en haarverf. Dat laatste is heel goed en goedkoop daar! Er is daar ook geen action id buurt/wijk, dus fijn dat ze daar zitten.

 4. IK HEB EERLIJK GEZEGD NOOIT MEER ALS 5 MENSEN BINNEN GEZIEN BIJ BIG BAZAAR ,DAILY STYLE IS OOK ALTIJD LEEG MET GIGANTISCHE OPPERVLAKTE WINKELRUIMTE ,KLOPT NIKS VAN !

 5. DEZE MAN WERKT VOOR DE HEMA HIJ PROMOOT HET NET IETS TE VAAK OM OBJECTIEF TE ZIJN ,STOFFIG OUBOLIG CONCEPT WAAR ALLEEN OUDERE MENSEN OP AFKOMEN OM NOSTALGISCHE REDEN NET ALS C&A ,OVER PAAR JAAR ZIJN AL DEZE SOORT OUDERWETSE WINKELS VERDWENEN !!!

 6. Mooi Opgerot.!

  Dan Moeten ze daar in 1 van die gangpaden maar Geen Regenboog Opdringen, Om daardoor naar de Kassa te kunnen komen.

  Heb het over dat Pand op de Centrale in Leeuwarden.

  Elke Winkel die ook maar iets van Regenboog in hun Winkelpand heeft, Ziet mij daar NIET WEER.!

  Nou is het mij opgevallen dat in de Binnenstad van Leeuwarden VELE Winkelpanden leeg staan.
  En de Gezelligheid meer in de Winkels te vinden is, Buiten de Binnenring van de stad.
  Maar dat ter zijde.
  Nogmaals, MOOI dat die Niets tot toevoegde waarde NEP action Van dat regenboog B BIZAR, Oprot.!

 7. Big Bazar is van alles net niets. Als je goedkoop wilt, ga je naar Action. Als je leuke producten wilt, ga je naar HEMA. Je gaat alleen naar Big Bazar als Action iets niet heeft wat zij wel hebben. En dat is heel weinig.

 8. Mr HEMA… vind persoonlijk de HEMA helemaal niets! Big Bazar is een leuke winkel met toffe producten. En die vergelijking met ME2 is helemaal kansloos. Er zijn genoeg winkels met dezelfde formule en visie.

 9. Deze man heeft weinig kennis. Duurzaamheid bij de HEMA aandragen als drijfveer. Is echt totale onzin. Zeker dat ze een goede transformatie doormaken. Onder andere met Marketing Strategie, maar duurzaamheid is echt niet het doorslaggevende bij HEMA. Ze staan niet zo bekend als duurzaam. Hun design en kwaliteitsproducten doen het meer. Tevens gewoon het grote aanbod, je kunt er van alles vinden en vaak ook de juiste dingen.

 10. Psalms 37:14

  “The wicked have drawn out the sword, and have bent their bow, to cast down the poor and needy, and to slay such as be of upright conversation.”

  King James Version (KJV)

 11. Iedereen hier huilen om het woord duurzaam. Ik denk dat ze met duurzaam hier vooral bedoelen dat de producten een tijdje meegaan en niet binnen korte tijd stuk gaan.
  Dit is bij hema naar mijn idee dan ook beter dan bij action.

 12. Ik vind het schrijnend dat een keten als Big Bazar ten onder gaat. Er wordt alleen niet verteld, dat het met de Action financieel ook niet goed gaat en hun hoofd boven water moet houden.

 13. 13 landen komen overeen om wereldwijde hongersnood te creëren door de landbouw te vernietigen, en zeggen dat het produceren van voedsel SLECHT is voor de planeet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *