Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending blckbx today #286 van woensdag 6 maart is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-04

Met verkiezingen in maar liefst 15 staten gaf de Amerikaanse kiezer vannacht, tijdens de ‘Super Tuesday’, een duidelijk signaal voor de presidentsverkiezingen. Podcastmaker Robert Valentine analyseert de uitslagen, die een nieuwe tweestrijd tussen Donald Trump en Joe Biden lijken in te luiden.

Desk: Paul Buitink, Huibrecht Boluijt en Robert Valentine
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #DonaldTrump #JoeBiden #SuperTuesday #Verkiezingen #VerenigdeStaten #VS #president

24 gedachten over “Biden versus Trump bij Amerikaanse presidentsverkiezingen na ‘Super Tuesday’”
 1. FAKE president biden! De echte is al lang al dood samen met die criminele zoon hunter! PRESIDENT TRUMP IS NOG STEEDS DE PRESIDENT! Wake up! Binnenkort is hij terug ! Kan niet wachten! Maga! MAKE AMERICA GREAT AGAIN Mr PRESIDENT! TRUMP 2024!

 2. Altijd hetzelfde liedje bij Blckbx: een stelletje onbenullen die over alles een mening hebben en verder zie je ze nergens in de media. Waarom? Omdat ze verder nergens serieus genomen worden.

 3. Hele ernstige zaak als Trump weer president wordt. Kijk naar 6 januari 2021. Ik voorspel dat als hij president wordt de VS de kant uitgaat van de alleenheersers als Poetin en Xi. Ik vind dat Trump gepromoot wordt op Blck Bx. Ik vind het een zeer ernstige ontwikkeling.

 4. Zeker dat Biden de slechtste ,ergste en misdadigste president in de U.S. geschiedenis is, maar de meeste presidenten waren kwaadaardig en duivels en de Trump is nog erger. Het feit dat deze twee misdadigers vechten om de president van de machtigste land ter wereld te worden zegt is over verval van de imperium die ten einde komt. De vraag is alleen laten ze dit verval toe of willen ze derde wereld oorlog ontketenen.

 5. Ik denk ook dat Trump heel goed moet oppassen dat ze hem niet vermoorden, zelfde geldt voor Wilders veel van die linkse rakkers zijn gevaarlijk.

 6. Biden is een mooie voorbeeld wat hedendaagde liberaal-progressieve-socialiatische-groen-woke te bieden heeft. Alsof wij in een Idiocracy film leven.

  God zij met hun.

 7. Heel die kut Amerika is kapot. Economie op basis van leugens en druk voeren. Ik heb liever dat Nederland gewoon even overneemt.

 8. Deze kut land brengt ONS allemaal de hell in. Mijn laatste vertrouwen is RFK.

  Bel al je Amerikaanse vrienden, Bel hun vrienden en zorg dat RFK elected wordt.

  Broken World Order of RFK. Ik laat de keuze aan jullie over.

 9. Je mag zelf je eigen narcist uitzoeken, hoe geweldig "democratie" is verworden tot een "pay to play" show. Veel grote woorden en vrijwel geen content maar een land in volledig verval. Met zo'n systeem hoef je geen vijanden te hebben om je eigen graf te graven.

 10. Wat heeft motoriek, leeftijd, te maken met hoe iemand het land regeert?, als er de laatste tijd nou 1 kandidaat is die onsamenhangend antwoorden geeft is Trump het wel, zeker het laatste halfjaar

 11. dat een "groot land" als de USA niets beters te bieden heeft is in en in triest maar een seniele oud wrak is het toppunt van triestheid

 12. Yep, illegal citizens travel from within America to Texas and enter America again through the border gap to get free housing

 13. Hoe hij over 🇮🇱praat dat zegt al genoeg!!!!Ik moet van beide kanten niets weten.Zowel van Trump niet als van Biden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *