Geen widgets gevonden in de zijbalk

In de eerste termijn was Den Haan niet aanwezig geweest, wegens een Coronabesmetting.
Judith Tielen van de VVD zit hier nu een partij moeilijk te doen, terwijl de reden dat mevr. Den Haan er niet was, gelegen lag in het feit dat ze Corona had. Had Tielen dan liever gezien dat Den Haan met haar zieke hoofd was gekomen en de rest ook had aangestoken? Daarvoor had ook Hijink al moeilijk zitten doen.

Verder beweert Vera Bergkamp dat ook Caroline van der Plas er niet bij was geweest. Dat is Fakenieuws, want zie het debat maar terug, van der Plas was er wel degelijk bij. Bergkamp had de administratie dus niet op orde.

Uit Hoofdlijnendebat VWS
17 maart 2022

24 gedachten over “Bergkamp heeft administratie niet op orde en gezeur door Judith Tielen of Den Haan mee mag doen”
 1. 'Verder beweert Vera Bergkamp dat ook Caroline van der Plas er niet bij was geweest.' Mogelijk hetzelfde virus als bij Rutte VVD, geen actieve herinnering.

 2. En zij mag wel haar complete veel te lange tekst uitbraken. Assaouid legt haar geen strobreed in de weg.
  Dit wangedrag zijn kiezers spuugzat. Hier is echt sprake van "diverse" manier van behandelen.

 3. En hoezo is zij op vakantie in Turkije en "krijgt" daar ineens cor.
  Wat overigens een heel oude truc is om je vak daar te verlengen en/of geen dagen in te hoeven leveren.
  Een hele nare nepvertegenwoordiger.

 4. Blijkt maar weer dát ‘Corona’ (3.28 min)een legitieme reden is: om dé noodwet nóg steeds te verlengen, dat de A-status dit mogelijk maakt, dat er nog steeds wervende teksten worden geuit om te dé boosterprik te nemen, dat nu ook de kinderen vanaf 5 jaar geprikt kunnen worden😢😤 de beperkende maatregelen in dé gereedschapskist klaarliggen.
  Heeft u een kind in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar? En is er geen sprake van een risico op een ernstige COVID-19 door een medische aandoening? Vanaf 18 januari 2022 krijgt uw kind een informatiebrief van het RIVM over vaccinatie tegen corona.
  Meestal hebben kinderen geen of weinig klachten als ze corona krijgen. De klachten zijn vaak hoofdpijn en vermoeidheid of verkoudheid en keelpijn gedurende een paar dagen. Bij omikron is de kans op klachten zelfs nog kleiner. Heel zelden moet een kind voor opname naar het ziekenhuis. Voor gezonde kinderen is het risico op ziekenhuisopname erg laag bij een besmetting. De coronavaccinatie kan ervoor zorgen dat kinderen minder ernstig ziek worden. Het is vooral belangrijk bij kinderen met een medische aandoening. Het is op dit moment nog niet❗️ bekend in hoeverre de omikronvariant langdurige klachten veroorzaakt. Long COVID komt bij kinderen van 5 tot en met 11 jaar weinig ❗️voor. De coronavaccinatie kan ❗️langdurige klachten (Long COVID) deels❗️ voorkomen.
  Raad van Europa heeft resolutie 2361 aangepast en heeft geen bezwaar meer tegen verplicht vaccineren
  * EU heeft per 1 juli 2022 de “wetgeving” voor de verplichte EU COVID 19 Certificaten bekend gemaakt die alle vrijheden ontnemen als je geen QR covid certificaat hebt.
Kuipers zal deze EU “wet” in mei 2022 ondertekenen. Als er een meerderheid van lidstaten is, wordt gedwongen vaccinatie ingevoerd!
  * Eind 2022/2023 komt er een digitale currency. Niemand kan dan nog bij zijn/haar geld!
  * De EU legt zonder overleg een digitaal ID op aan elke EU burger.
Kijk maar eens in “mijn overheid, digiD” hij staat er al bij!
  * Alle geldautomaten worden in de komende tijd vervangen voor QR code geldautomaten.
  * De EU / “Nederlandse overheid” bereidt voor iedere burger een klimaat CO2 quotum voor!
Teveel gas verbruikt, dan b.v. een week niet rijden. Teveel gereden, minder electra verbruiken etc., etc.
   
  Totale controle afgedwongen via angstcampagnes? Nee joh.. complottheorieën. De overheden hebben allemaal het beste met ons voor en vertellen ons the whole truth and nothing but the truth, so help me God.

 5. Amerika nadoen…terwijl je ziet wat n onzin die gendershit is…wàt n problemen komen eraan…ik wil nix meer horen over lhbtqi-watjes het is verdomme oorlog ! Dienstplicht invoeren !

 6. Sorry maar eerstelijns verloskundigen worden wegbezuinigd, mijn vriendin uit uitbehandeld tegen kanker terwijl in Duitsland er nog gewoon een behandeling zou zijn (is hier dus ook wegbezuinigd), steeds minder IC bedden, sluiten van het kindhartcentrum in Groningen ivm bezuinigingen…. En dan wel miljoenen in 'gendersensitieve ZORG'… WTF?!?!?!?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *