Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van DWIV #1 van vrijdag 26 april 2024 is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/dwiv-2024-04-26

Deze week is het langverwachte onderzoeksplan van de nieuwe parlementaire enquêtecommissie Corona gepresenteerd. De tafel verbaast zich over de berichtgeving hierover.

In het TV-programma De Wereld Is Vierkant blikken we terug op de afgelopen week en luiden we het weekend in. Hierin relativeren we de absurditeit van de wereld. Satire, een vlotte late night-sfeer, inspirerende verhalen en actualiteiten. Afgewisseld met humor, maar zonder voorbij te gaan aan de ernst.

In deze uitzending verder:
– Naar aanleiding van zijn boek ‘De onttovering van AI, een pleidooi voor het gebruik van gezond verstand’ gaf hoogleraar waarschijnlijkheidsrekening prof. dr. Ronald Meester het allereerste college in Studio Paradiso.
– Neuroloog dr. Jan Bonte zoomt in op het langverwachte onderzoeksplan van de nieuwe parlementaire enquêtecommissie Corona dat deze week is gepresenteerd.
– Wekelijk staan we stil bij een initiatief vanuit het land. Vanavond doen we dat met Sander Janson; bekend als RTL-presentator, maar hij zet zich als orthomoleculair specialist ook in voor onze gezondheid.

Wil jij ook een college in Studio Paradiso bijwonen, en daarna de live uitzending van De Wereld Is Vierkant?
➡ Meer informatie en tickets op: https://www.studioparadiso.tv/colleges

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#DWIV #DeWereldIsVierkant #corona

17 gedachten over “'Ben jij ook gevraagd om gehoord te worden, Jan”
  1. Het is crispr cas technologie. Gevaccineerden zijn nu herprogrammeerbaar via de cloud dmv 5G. De neustest is ook een 'vaccine' met crispr cas tech.

  2. De essentie: volgens dit tafeltje was het geen noodsituatie. Het was een gevalletje influenza. Dat klopt wrschl niet, gezien alle wetenschappelijke oordelen over Covid. Dit tafeltje gelloft die publicaties en meningen niet. U gelooft die vetzak in zn t-shirt met zn borrelpraat. U bent "wakker"? Think twice.

  3. Ze hebben mensen wetens en willens ziek gemaakt vervolgens vol gespoten en vervolgens vaccinaties werkten met terug werkende kracht mensen zijn eraan overleden en nog steeds, ze doen alsof dit dood normaal is en geven niet toe dat er fouten zijn gemaakt. Wtf joh ?

  4. ze zijn zo bang dat mensen v. Houwelingen serieus nemen, eerder werd hij door johan derksen tot 2x toe als verdacht onbetrouwbaar neer gezet, maar het leuke is, de vaccin graad is niet voor niets naar beneden gegaan, dus vele beamen wat v. houwelingen of Gideon hierover zeggen

  5. Dus enkel voorstanders van alle Corona maatregelen laten plaatsnemen in de commissie verzekerd dan wel de 'gewenste neutraliteit' ?

  6. Kan iemand mij vertellen wat de BMI van Jan Bonte is? Een arts die niet eens goed voor zichzelf kan zorgen kan zeker niet voor zijn patienten zorgen.

  7. De waarheid is de ergste vijand van het establishment die het volk aanhoudend manipuleert en conditioneert.
    Stel geen vragen en je zult geen leugens horen.

  8. Ze zijn bang om überhaupt met de Parlementaire enquête commissie corona te starten nu de deelname van Pepijn v Houwelingen zeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *