Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #279 maandag 19 februari 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-19

De Europese Centrale Bank overweegt personeel te weren dat het klimaatbeleid van de organisatie niet steunt. Econome Jelena Postuma beoordeelt de kwestie, waarbij de ECB haar macht lijkt te gebruiken voor politieke doeleinden.

Desk: René Dercksen, Jelena Postuma en Marcel van Silfhout
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

30 gedachten over “Beleid Europese Centrale Bank instrument voor klimaatagenda?”
 1. Hoeveel cookies (invoerdatum Mei 2018) heeft u naar schatting geaccepteerd? .. zonder eerst de 5 paginas voorwaarden te lezen ..?
  U heeft zich waarschijnlijk nooit gerealiseerd dat u met al het blindelings accepteren van deze cookies hebt ingestemd met de aanstelling van een Chinese wereldleider ..

 2. Volgens mijn energie leverancier moest ik in januari de maandelijkse termijn verhogen naar €400,- per maand tegenover €170,- per maand. Mijn gas verbruik van afgelopen maand is €300,-. Ik heb de verwarming laag gehouden maar woon in een tochtige jaren 50 woning van een corporatie. In 2018 betaalde ik €89,- per maand. Vanaf 2019 (ra ra) ging het omhoog. Rovers zijn het.

 3. Klimaat, waar hebben jullie het over ? 1000 km is een oorlog al 2 jaar bezig en geen enkel woord van green peace over alle verontreiningen ! Mensen in vele landen branden alles op hout al eeuwen !!! En hier subatsen over uitstoot om terreienen over te nemen voor een schappelijke prijs ?? Ga naar een psychiater of hulpverlener !!!!

 4. Alles gebeurd volgens plan . Kunnen jullie eens praten over de World Economic Forum . Daar worden deze plannen voor Europa bedacht samen met ons koningshuis de Bilderberg

 5. Brussel heeft besloten dat europese landen voor 2030 12% minder energie moeten besteden.
  Van dit soort dactaten worden mensen enorm pissig. Dat een land zijn souvereiniteit niet kan uitvoeren is een belediging voor alle mensen in de EU. We waren verdomme het eerste land dat serieus weerstand boodt tegen het spaanse rijk. Wordt tijd voor weerstand tegen de autoritaire EU commissie. Of uit de EU stappen. Op een gegeven moment is de redelijke redenen om in de EU te blijven uitgeput.

 6. Lagarde… sinds er steeds meer vrouwen in management posities zitten, is de wereld er toch echt niet beter op geworden… Sorry dames!

 7. Building back better kan alleen maar als eerst alles kapot wordt gemaakt. De greendeal maakt de economie kapot en oorlog maakt ook alles kapot.

 8. China bouwt 205 nieuwe kolencentrales,gaat nl hele wereld redden in zn eentje?
  En daarbij onze economie en industrie kapotmaken,politieke keuze?
  Wtf

 9. AMOC ( Golfstroom) gaat stilvallen, vooral Europa gaat het koud krijgen. Opwarmen van de aarde heeft altijd een (kleine) ijstijd tot gevolg. De wetenschappelijke rapporten hierover volgen elkaar snel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *