Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending blckbx today #286 van woensdag 6 maart is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-04

Grote bedrijven moeten vanwege de Europese Green Deal gegevens bijhouden over hun duurzaamheidsimpact. Bedrijfseconoom Paul Buitink vertelt hoe deze regelgeving ook het MKB treft en ervoor zorgt dat Nederland steeds minder aantrekkelijk wordt.

Desk: Paul Buitink, Huibrecht Boluijt en Robert Valentine
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #EuropeseUnie #EU #Klimaat

27 gedachten over “Bedrijfsleven zucht onder groene EU-rapportageverplichtingen”
 1. De CEO van megaconcern BASF meldde erg ongebruikelijk in 't jaarverslag dat zijn bedrijf enorme problemen heeft met de EU Greendeal en aanverwante regels. Behalve de landbouw is ook de industrie en zeker de chemische in Europa 'n zinkend schip lijkt 't. Dus dan gaan die buiten de EU hun werk op de oude manier voortzetten, dan wint de natuur niks en moeten de spullen zelfs weer vervoerd worden, dus weer uitstoot, vervuiling en 'n hogere prijs. Klassieke miskleun die zoals altijd komt doordat politici geen benul hebben en toch menen alles te moeten beslissen, niet naar de mensen in de praktijk/branche/samenleving luisteren.

 2. Als je al deze onzin hoort heb je niet eens zin om nog een bedrijf te beginnen.
  Tenzij dit precies de bedoeling is van de grote monopoly bedrijven

 3. Ja, dit jaagt de bedrijven weg en torpedeert de economie. De bevolking wordt steeds armer, de gezondheid bedreigd door eñergieschaarste en voedselschaarste.

 4. Europa wordt de achter tuin voor de Amerikaanse elite. De overgebleven Europeanen zijn de werklui en zorgen voor wat entertainment.

 5. NEXIT en graag rap een beetje! Red ons land van de EU en het WEF, de WHO, en de “vredelievende “ NATO. Stop de oorlog!

 6. De staat geeft meer uit als er binnen komt en als de grote bedrijven minder belasting gaan betalen gaan wij als burger het betalen en dan gaat de economie nog meer onderuit dan kunnen we als burger minder geld besteden .

 7. Ga er dan niet mee in! Klaag, protesteer, Groepeer en ga weg bij die grote account kantoren…en bekritiseer die grote bedrijven als vattenval…benoem ze : oplichters, bos vernietigers, vogelkillers met hun walgelijke molens, tuig subsidie parasieten, en zeg ze op te rotten naar hun viking hol! Aanpakken dat tuig..

 8. Het wordt steeds gekker, straks is niks meer mogelijk….regels, regels…straks geen industrie, dat wordt het toch al, daar zij de boeren weg pesten…straks alleen laboratoriums., kantoren…misschien het laatste ook niet meer, straks iedereen thuis werken….
  En dat terwijl die stikstof gewoon een verzinsels is, net als de zure regen, ozongat etc…ze blijven maar drammen, dingen verzinnen om meer macht te krijgen….de EU maakt alles kapot…we zijn op weg naar een dictatuur ….op weg naar totale ondergang….

 9. Jongetje Jetten, kabouter Klaver en Timmerschranz. Wat doen jullie het toch goed! Weg jagen die bedrijven. Nederland 3e wereldland. Misschien dat wij over een paar jaar asiel mogen aanvragen in Afrika.

 10. Over 100 jaar kijken we vol verwondering naar de verdwazing die ooit was…
  Alleen met spijt dat we destijds niet meer opzij hebben gelegd om dijken op te hogen…..
  Nu is het vijf voor twaalf… inderdaad… We moeteen nog even voort met deze waanzin..!

 11. Alle boeren wegjagen om te vervangen door hi tech werknemers waar ze meer belasting uit kunnen trekken. Dan verdwijnt de hitech medewerker.

 12. Eu/wef is alles en iedereen helemaal aan het kapot maken.
  Bedrijven met deze onzin.
  Burgers mogen straks hun spaargeld aan eu geven.
  BURGERS TIJD VOOR OPSTAND!!!

 13. Ik hoor op enig moment zeggen “ …. Verkeert beleid gevoerd in Nederland …” waar zitten we in hemelsnaam naar te luisteren? Het beeld dat geschetst wordt is het beeld van een aanstaande wereldorde en er kan hoogstens sprake zijn van “ voor Nederlandse burgers ongewenst beleid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *