Geen widgets gevonden in de zijbalk
26 gedachten over “Beckerman (SP) wijst VVD-melkmuiltje op FEITEN! 'De regering maakt ruzie maar lost niks op!'”
 1. ALLEEN BUITENLAND EN BUITENLANDERS ZIJN BELANGRIJK , NEDERLAND HEEFT HET NA KIJKEN…………NEXIT , GRENZEN OM NEDERLAND DICHT

 2. Dit WEF wanbeleid kabinet lost niets op. De uitlatingen van de VVD zijn altijd hetzelfde :” we zijn er druk mee bezig, het heeft onze volledige aandacht, het heeft tijd nodig, we werken er hard aan… enz. “ Het resultaat is dan ook duidelijk zichtbaar in ons Nederland.
  De voedselbanken krijgen het steeds drukker, wellicht even ontgaan i.v.m. Staatsbezoek Macron en gala diners koningshuis.

 3. Beste mensen wij moeten de vier partijen duidelijk maken dat het genoeg is deze troep wil zichzelf alleenmaar verrijken die lullen maar wat in de lucht

 4. Dhr. Van Kampen heeft totaal geen verstand hoe men moet regeren ze zijn er alleen maar voor zichzelf , de hele coalitie trouwens, zitten er voor zelf, en hebben scheid aan de burgers,
  Hebben nergens een oplossing voor ,schuiven alle problemen naar voren. En houden alle hun onkunde onder de pet.

 5. COALITIE: Jullie PRATEN TEVEEL, te veel debatteren, keurig verzorgd in pak, maar ik vraag me toch na al die jaren echt af….wat DOEN jullie nou werkelijk op een werkdag? Gewoon een goed salaris verdienen met gebakken lucht??? Want daar lijkt het op. En dat noemt zich volksvertegenwoordiger….

  Jullie hebben toch met 2 vingers de eed afgelegt? Bla bla…zo waarlijk helpe mij God Almachtig.

  Het is gewoon NIET WAAR, jullie hebben schijt aan de eed.

 6. Land van regels, níet meer van mensen. Geld vastzetten voor, ja, waarvoor???? Problemen worden gecreeerd, níet opgelost. Mooie pakjes aan, lege woorden, een dui vels spel.

 7. WE MOETEN ZO SNEL MOGELIJK VAN DIT LIEGENDE EN BEDRIEGENDE KABINET AF.

  Amsterdam importeert huisvuil uit Italië om in Amsterdam te verbranden.
  Duitsland stopt met de schoonste energie en gaat vervuilende kolencentrales bouwen voor energie.
  HET IS EEN VERDIENMODEL
  Energie is duurder dan ooit omdat we schone co2 vrije energie moeten hebben en dan gaan ze de goedkoopste fossiele brandstoffen gebruiken om die peperdure energie op te wekken.
  Slecht voor het milieu maar goed voor de portemonnee van de corrupte ambtenaren.
  DE BURGER IS DE KLOS

  WE MOETEN DE DEMOCRATIE BESCHERMEN TEGEN DE VVD en D66.
  Dit kabinet is een gevaar voor onze soevereiniteit en onze democratie!

 8. wij noemden dat vroeger 'verdeel & heerspolitiek' tog ? .. (::) [alles is geacteerd omdat het persoonlijk gemaakt wordt] hahaha zouden kunnen zetten

 9. Renske Leijten, Lilian Marijnissen, en nu deze Beckerman. Die SP hebben wel heel goede mensen in huis. Ik denk zelfs beter als tante Caroline.
  Het woordje "socialistisch" staat vele mensen wat tegen terwijl een goed functionerende overheid die ten dienste staat van de bevolking cruciaal is voor het merendeel van de bevolking. De afkorting BBB zegt helemaal niets… Boeren zijn immers gewoon burgers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *