Geen widgets gevonden in de zijbalk
17 gedachten over “BBB'er Tuinmans BOTST met PVDA over Israël! De RECHTER zal oordelen!”
  1. Als je deze genocide steunt heb je plaatsvervangend schuldgevoel voor de Nazis en zelf geen joden willen opnemen in het land na WO2. Israël is een zionistische terreur beweging die heel Eurazië wil opslokken en 'reinigen' , om maar even te spreken in de bewoording van Satanyahu himself.

  2. dat dit uberhaubt een vraag moet zijn.
    wanneer het ICC ,Israel zou veroordelen. heeft Nederland zich daar toch bij neer te leggen, en de uitslag te accepteren ?
    ''we'' kunnen toch slechts weg blijven kijken wanneer er een veroordeling ligt ? anders heeft het ICC in den haag ook meteen zn beste tijd gehad , denk ik. [en terecht]

  3. Hoe wil die mevrouw van de PVDA het dan noemen dat Israel al 25000 palestijnen heeft vermoord inclusief duizenden babies en kinderen? Wat hebben die dan met de oorlog te maken? En ook is Palestina totaal plat gebulldozerd, die 4 miljoen inwoners kunnen nooit meer terug naar huis want er is nu een woestijn van gemaakt…Als dat geen genocide is wat is het dan wel?

  4. Zuid Afrika is het enigste eerlijke land wat voor de mensen opkomt…genocide (volkerenmoord) moeten we NOOIT accepteren! Hebben we dan helemaal niets geleerd van de de 2e wereldoorlog? Schijnbaar niet en dat moet eens afgelopen zijn!

  5. Doen ze toch plus hoe is het mogelijk is dat iemand die land afpakt met behulp van Americanen in de 2de wereld oorlog dan ook nog durven te zeggen wij mogen ons verdedigen knap hoor dat zal dus in houden in breek in jouw huis schop er uit en jij komt jouw huis terug halen en ik schop jouw nog een maal neer en zeg ik verdedig mij zelf 😂 de wereld op zijn kop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *