Geen widgets gevonden in de zijbalk

Baudet zet Rutte totaal voor SCHUT m.b.t STIK-STOF! Hij snapt er niks van!

19 gedachten over “Baudet zet Rutte totaal voor SCHUT m.b.t STIK-STOF! Hij snapt er niks van!”
 1. Meer planten en bomen zijn slecht voor de gezondheid van mensen.
  Daarom wil Billy Gates ze natuurlijk ook in de grond stoppen.
  Tot we straks allemaal zelf in de grond liggen.

 2. Ook Rutte heeft hier geen verstand van We stoppen met Co2 meten En gaan Zuurstof meten en heel veel bomen planten en struiken en heesters tegen alle wateroverlast waar we tegen Woordig mee te maken hebbe

 3. Als ik op een warme, windstille dag op mn fiets stap en ik doe één keer mn mond los heb ik mn bek vol insecten…ze willen gewoon van onze boeren af.
  Ons beste exportproduct

 4. Haha één van de toppunten van de bullsh*t van onze (gelukkig) voormalige leugenaar. Herstel, premier. Hatsjikidee, weg d'r meeeee

 5. jarenlang worden er wereldwijd oerbossen met enorme bomen gekapt maar opeens zijn de politici zooo bezorgd om een paar plantjes, of zou er mischien een andere agenda achter zitten…

 6. Klimaat haha natuur doet het te goed is slecht voor de natuur haha wat staat Rutte nu te vertellen te veel brandnetels en bramen is slecht voor het milieu

 7. Rutte is een geschiedenisleraar en geen scheikundedocent. Hij weet totaal niet waar hij het over heeft. En voor die onkunde moeten wij belasting betalen? Erger kan toch niet!

 8. Rutte lult echt uit zijn nek, toen ik als jongetje door de duinen liep, heb je daar HERRINNERINGEN AAN DAN?
  100 JAAR GELEDEN WAREN DE DUINEN KAAL ECHT, ER GROEIDE BIJNA NIETS. LEUGENAARS IN OPTIMA FORMA. DAT HELE KABINET.
  FVD en PVV. ❤❤❤

 9. Laten we nu is gewoon onze hersens laten werken en uitscheiden met ophemelen "van"!

  Schei toch eens uit met die Pieter Omtzigt zo op te hemelen, De enige die Nederland kan redden van de Rutte shit en het VVD ongeluk en verkrachten van ons land is Baudet met zijn FvD, jammer he dat er ook verstandige mensen zijn die ook andere dossiers kunnen vreten en uitpluizen op waarheden en leugens. Maar het kartel is bang en lopen als hazen weg…! En Pieter weet als geen ander dat ook hij Nederland niet kan redden, Want de gene die zich bij hem aansluiten of willen aansluiten zijn ook overlopers zonder krachten en verstand. Pieter kan het niet redden zonder de geblokte FvD en het geweldige thema Baudet. en dat is de waarheid als een koe. Dus stem fijn verkeerd op het oude zootje en stem je de armoede in. En dan janken en piepen en weer klagen stom he…deze oude man van 75 jaar ervaring.!

  Pieter is een goede dossier vreter maar geen durf leider ,het is een CDA er en dat is het probleem een beetje. Om zich te binden aan Thierry en zijn reddende club vakmensen die Nederland gunnen aan de Nederlanders en niet verkwanselen aan domme EU rommel en wetjes en leegpluk regels dan zou onze Pieter echt zich moeten aansluiten bij Thierry zijn gevreesde club. Dan toon je Macht en ballen en neem je echt wraak op wat die kerkgenoten en kartel idioten je hebben aan gedaan. Dus Pieter vecht voor Nederland en sluit je aan bij een echte vecht Partij en geen ge BBB met oud CDA leden want dat mislukt ook. of stop of sluit je aan maar Plaese Strooi geen verwarring echt Pieter dat kunnen we nu niet hebben in deze vreselijke gevaarlijk en moeilijke tijden veroorzaakt door Kartel en EU machten.

  Nederland eerst maar weer effe op de rail en dan weer verder zien. Gulden terug en weg uit Brussel misschien als jullie durven. Want dit loopt verkeerd af. Rijken rijker en armen kapot.

  Beantwoorden

  Beantwoorden

 10. Natuurlijk als er minder stikstofverbindingen aanwezig zijn is het dat er minder problemen met de gezondheid van de mens is omdat de mens onvoldoende blootgesteld wordt aan de natuur en het immuunsysteem de eiwitten van de natuur dus als een invasie gaan beschouwen van een potentiele ziekteverwekker. Het betreft niet alleen andere soorten maar ook een netto toename aan gewicht van levende planten en bomen wat dus ook direct ertoe kan leiden tot heftigere reacties van immuunsystemen die ontregeld zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *