Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bij de verhalen van Martin Bosma krijg je een somber gevoel, dat het nooit meer goed gaat komen. Tegelijkertijd is zijn cynisme weer dermate doorspekt met wrange humor, dat hij bijna een cabaretier lijkt.

Bosma stipt zorgelijke ontwikkelingen aan: D66 die zoveel macht heeft gegrepen op cruciale posities, waardoor het democratische proces ernstig verstoord is.

Het fragment krijgt nog meer “jus” als ook Baudet interrupties gaat doen en het grotendeels met Bosma eens is. De talloze blokkades van het partijkartel rond D66 en VVD, belemmeren in ernstige mate een juist functionerende democratie. Door voorafgaande uitsluitingen tijdens verkiezingen, hebben veel mensen het gevoel dat hun stem er niet toe doet en is de opkomst laag.

Uit Opneming in de Grondwet van bepalingen inzake het correctief referendum
13 april 2022

12 gedachten over “Baudet met prikkelende interrupties bij cynisch en grappig betoog Martin Bosma.”
  1. Kijk, zo zie je maar weer, de coalitie partners alles doen om maar de 'mainstream'' media beeldvorming sneaky te beinvloeden. Nee zeggen, maar ondertussen via wat truukjes toch gewoon ja zeggen tegen een stemming.

  2. Vox populi, vox dei. [Lat.] de stem van het volk is de stem van God, d.w.z. de openbare mening oordeelt (in dit geval) zoals God.

  3. zit die vera bergkamp nou weer de microfoon uit te zetten? Jammer dat
    Ik niet in de kamer zit. Ik had die knop er terplekke uitgesloopt en daarna een preek als ik aan het woord ben dan hou jij je muil dicht

  4. Geweldig vertaald door Martin Bosma. Grote pluim maar zoals hij al geconstateerd heeft er gebeurt niets zonder toestemming van Links. Jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *