Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: debat over de voorjaarsnota 2022.

Deel van de bijdrage inbreng eerste termijn van Thierry Baudet.

20 gedachten over “Baudet krijgt geen enkele interruptie als hij zijn visie geeft over alles wat mis is met de politiek”
 1. ๐ŸŽฏ๐ŸŽฏ๐ŸŽฏ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œde enige partij met een heldere toekomst visie en zonder mensen met mentale problemen.

 2. Mei 8, 2022
  GTB 554.

  HET IS BIJNA TEN EINDE, HET IS BIJNA GEBEURD…. DE LAASTE WEERSTANDEN WORDEN NU CHIRURGIES OPGERUIMD IN DE UKRAINE.

  Om U een idee te geven hoe groot het staalfabrieken complex is geef ik U het volgende overzicht. De fabrieken staan op 11 vierkante km. Grof genomen een stuk grond van 3,4 km lang en 3,4 km breed. Dat is een tamelijk grote oppervlakte.
  Het staat volgebouwd met 80 grote gebouwen. Maar de werkelijke pijn is onder de fabriek, daar bevinden zich diep onder de grond twee atoombunkers, die duizenden mensen kunnen bevatten en voeden…..
  Verder zijn er dozijnen tunnels, waarvan de langste 24 km lang is.
  Gewapend met automatische cameraโ€™s en ingebouwde automatische verdedigings mechanismen.
  Het grote voordeel is voor de Russen, dat zij precies weten waar alles zit.
  De voorraden voedsel, de wapenopslagplaatsen, de lucht reinigings machines, de zuurstof voorzieningen, de water reinigings plaatsen, de ontluchtingen, de electrische bedrading etc. etc.
  Op dit moment zitten er geschat nog zoโ€™n 2000 Nazi Azof troepen en ca. 200 burgers, die niet naar buiten willen komen, om de een of andere reden.
  Tsechie heeft enkele duizenden speciaal troepen gestuurd, om de zaak uitteroken. Ook hebben zij laten weten over 70.000 vrijwilligers te beschikken die Rusland komen helpen als het nodig mocht zijn…..
  Maar Rusland heeft niemand nodig, dat is hun eer te na….
  De klus is bijna geklaard. Alle dreigingen om zware wapens te sturen door het westen, heeft tot gevolg gehad dat Rusland alle trein verbingen en weg verbindingen heeft vernietigd, zodat al die militaire hulp niet eens het land binnen kunnen komen…..
  Het is een grote show van zogenaamde hulp. Ik hoop dat het iedereen duidelijk wordt, dat het westen Nazi troepen aan het steunen zijn. Geen gewone troepen…. en sinds wanneer steunen wij de Naziโ€™s…???
  Is dat onze nieuwe ideologie geworden…? Zelfs Israel heeft de banden verbroken met de Ukraine….dat is wel een flinke uitgedeelde klap.
  Verder kan zelfs gemeld worden, dat de russische luchtmacht in een Z figuur (Z formatie) over Moskou is gevlogen en dat China een Z figuur( Z formatie ) over Peking heeft gevlogen…
  Z is de aziatische Q vorm en betekend de End game, het einspel…..
  Z , de laatste letter van het alphabet…… dat is dus Duidelijk.!!!!

  Verder heeft Pfizer toegegeven dat de injecties geen efficienty hebben van 96% , maar slechts ( houdt U vast ) van 12%.
  De CDC( Centrum for Desease Control) in de USA heeft nu officieel verklaard dat het covid 19 dodental gewijzigd moet worden. Het blijkt bij nader grondig onderzoek, dat 94% van de patienen dood zijn gegaan door een andere doodsoorzaak dan Covid 19.
  Bij slechts 4% is covid 19 de doodsoorzaak, en dat is zelfs minder dan bij een normale griep. Dus het is duidelijk, dat de achterliggende eigenlijke reden was de mensen massaal in te enten met een smerig vies samengesteld goedje, dat slechts 12% van de mensen beschermde , maar ondertussen havoc veroorzaakt met 9 bladzijden lang genoemde bijwerkingen, ernstig en minder ernstige.
  Terwijl nu de sterften, veroorzaakt door de injecties, net is begonnen….
  JURIDISCHE PROCESSEN ZIJN OPGESTART EN ZIJN OOK NODIG, MAAR ALS JE VRIENDEN OF FAMILIE DOOR DIE GEINJECTEERDE ROTSOOI STERVEN, DAN HEB JE DAAR NIET VEEL AAN…..
  GTB.

 3. Begint zich aardig als superieur te gedragen, waarom geeft hij niet prijs waar de inkomsten vandaan komen? Zijn gewoon regels om beter vat te krijgen over de geldstromen en die gelden voor iedereen. Laatst zegt hij โ€œ Rutte moet zich verantwoordenโ€ laat hem maar verantwoordelijkheid afleggen over het partijgeld.

 4. Helaas blijken er veel te veel domme Nederlanders te zijn die deze duidelijke uitleg nooit zullen kunnen of willen begrijpen.

 5. Natuurlijk interrumperen ze hem niet. Als Gekke Thierry zijn idioterie aan het uitkotsen is, kunnen ze hun tijd wel beter besteden. Er is altijd wel iemand die even geappt of gemaild moet worden, en anders kun je altijd nog een lekker tukkie bouwen zolang die maftoeter staat te kwaken.

 6. En maar file blijven rijden, want mensen mogen niet van de overheid snel thuis zijn bij hun kinderen en gezinnen en/of huisdieren. Nee vooral geen nieuwe snelwegen aanleggen onder het mom van "Natuur bescherming"…….en dat terwijl die natuur enkel betaald kan worden door ECO-NO-MIE. Economie weg, natuur weg. Kijk maar naar armere landen.

 7. Het doel is you own nothing but be happy, geen vliegreizen meer, geen benzine meer, gas onbetaalbaar, voedsel wordt steeds duurder, boeren het land onteigenen voor huizenbouw voor immigranten enz, Rutte en aanhang maken ons kapot en dat is het doel dit uit te kunnen voeren voor 2030

 8. Goed bezig Thierry. mijn steun heb je en houd vol. Uiteindelijk stort het hele circus in, en dat kan niet lang meer duren.

 9. Inderdaad zegt de beste man heel goed. Schadevergoedingen aan de toenmalige inwoners bovenop de GASBEL dorpje Kolham en. gemeente Slochteren.

 10. Mooi dat er geen interruptie is. Dit bewijst dat Thierry gelijk heeft, want: "Wie zwijgt stemt toe". Iedereen is het dus duidelijk met hem eens.

 11. Jij denkt echt dat ze de grenzen sluiten? Domme oen denk na! De regering wil een burgeroorlog onder de inwoners zodat ze daarna hun controle regime kunnen doorvoeren onder het mom veiligheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *