Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat:Verantwoordingsdebat over het jaar 2021

Van 9 juni 2022

Bijdrage Baudet

17 gedachten over “Baudet is van mening dat de regering de welvaart en de sociale samenhang van Nederland vernietigd”
 1. Gasten uit verre buitenlanden hebben hier vaak veel kinderen dwz vier of vijf is geen uitzondering. Mijn kennissen hebben er één en soms twee. Nou dat leg je af op den lange duur. We worden overlopen en links laat dat toe ja stimuleert dat zelfs.

 2. die"gastarbeiders' van de jaren zeventig zijn ook nooit meer naar huis gegaan, n paar dagen gewerkt en sindsdien n uitkering, makkelijk toch?
  hoeven wij daar niet te proberen, je wordt meteen het land uitgeschopt…
  we zijn altijd al te soft geweest met die zielige arme buitenlanders, ze hebben het beter dan de nederlander zelf, hoe is het mogelijk?

 3. helemaal eens! Rutte en mede plegers van de misdaden tegen het nederlandse volk moeten voor het gerecht en niet bepalen waar nederland naar toe moet. Snel Tribunaal ! Top FVD! pak ze aan !

 4. Baudet is van mening dat …. en het nog steeds niet inziet dat de regering de welvaart en sociale samenleving van dit land vernietigd. Die is al kapot en dit is allang geen Nederland meer. Het is voor mij overduidelijk en zie het met eigen ogen en hoor anderen ook zeggen dat het bijna niet meer is op te brengen als je de boodschappen doet. Waarom zien ze het niet doordat ze het aan niets ontbreekt. Zou ze willen vragen om zelf eens van een laag inkomen zien rond te komen en hoop dat ze het dan echt gaan inzien dat dit niet meer te doen is. Vind het raar dat die vraag niet aan ze word voorgelegd om zelf met een laaginkomen zien rond te komen.

 5. Zegt de persoon die tegen Groningers zegt "je huis kapot en je gezin in gevaar voor wat centen", dan kan je beter niet spreken van "sociale samenhang" want zodra het jou wat kost is die samenhang ver te zoeken.

 6. Bert, in de titel de d van vernietigd vervangen door een t
  Dat ziet er veel beter uit.
  Dank voor al je werk 👍🏻🤝🏻

 7. Briljant . . .

  Meest transparante & heldere geest in het parlement . . . en hierom wordt deze man gehaat en op alle mogelijke manieren geboycot door een corrupt kartel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *