Geen widgets gevonden in de zijbalk
24 gedachten over “Baudet CONFRONTEERT minister! 'Sinds wanneer is de elite goed?'”
 1. Zodra de verhoudingen veilige hechting en onveilige hechting in deze maatschappij een kritische grens bereikt zal dit fabeltje volledig om slaan.

  Dit heb ik al meerdere malen aangetoond dmv mails etc. Maar blijkbaar is dat een totaal onbelangrijk onderwerp, want daar wordt nooit over gesproken.

  Wanneer dit een kritische grens bereikt vervalt onze civilisatie zoals wij die kennen naar een dyscivilisatie.

  Om dat te voorkomen moeten er keuzes worden gemaakt of wij als volk solidair zijn naar:

  1. De mensen die vinden dat geen enkel kind recht heeft dat die veilig kan opgroeien.

  2. Onze onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit gaat naar de toekomst van onze kinderen en klein kinderen en streven voor een kindvriendelijke maatschappij.

  Hier is geen oplossing voor of therapie voor die werkt, dus de meest economisch gunstigste beslissing in deze kwestie is opruimen die hap.

  Een Staat van Beleg (martial law) internationale noodverordening van de WHO zal dit probleem oplossen, want dat soort mensen moeten gescheiden worden van onschuldige minderjarige kinderen omdat ze op alle vlakken schadelijk zijn voor de ontwikkeling.

  Dat zit eraan te komen, want 40% van de kinderen kunnen niet hechten met de ouder en de jeugdzorg is niet geschikt dit probleem aan te pakken, want bij vechtscheidingen gaat de voorkeur altijd naar de Zelfdestructieve ouder.

  Denk daar maar eens goed over na.

 2. Het is wel degelijk wáár, dat justitie en rechters met 2 maten meten,zie Friesland met tegen houden antipiet,rechtzaak boetes,zie de wegzitters GEVAARLIJK krijgen complimenten voor klimaat van justitie, geen straf,langzaam rijden POLITIE demonstreren geen boetes,dus géén onafhankelijke JUSTITIE gebonden aan REGERING.

 3. Als je begint bij de basis is de elite gewoon een ordinaire struikrover dat met moord, plundering en verkrachting machtig en rijk is geworden. Sla de geschiedenisboeken open en het staat er bol van.

 4. de elites hebben het gewone volk altijd onderdrukt en uitgebuit dus nu in de tijd van ai en computters hebben de elites een ongekend machtige tool om de mensheid te beheersen en te knechten , en dat zullen ze zeker doen ook , tenminste zolang wij ze laten.

 5. De AIVD profileert zich de laatste jaren enkel en alleen als een vervolging- en opsporingsapparaat tegen rechts, in dienst van extreem links, framend en propaganda spuwend, en spant zich al helemaal niet meer voor de veiligheid van ons land maar enkel en alleen om rechts politiek gezinden kalt te stellen. Walgelijke wantoestanden die je in iedere (andere) politieke dictatuur aantreft

 6. Als je als bevolking ziet hoe de regering binnen 1 dag de Avondklok voor de hogere rechter kan zetten, met het voor de overheid gewenste resultaat. Dan heb je volgens mij wel degelijk een aanleiding om te zeggen dat ons rechtsysteem schuurt aan alle kanten.

 7. Baudet kent de geschiedenis maar net wakker geworden dus begint hij zich ook weer eens net politiek te bemoeien maar hij heeft geen inhoud dus ook wegwezen. Je hoort ook niet in de politiek thuis daaaaag Baudet. Je hebt genoeg “makkelijk” geld verdiend 😊

 8. Btw De Morgan, Rockefellers en of Rothschilds moeten op de brandstapel! Ritueel de fik in die psychopaten! Als mensen weten hoeveel doden zij op hun geweten hebben dan had dit al allang gebeurd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *