Geen widgets gevonden in de zijbalk

Baudet CONFRONTEERT minister met PEDO-VERHALEN voor kinderen van 4!

13 gedachten over “Baudet CONFRONTEERT minister met PEDO-VERHALEN voor kinderen van 4!”
 1. Verschrikkelijk toch, laat kinderen zo lang mogelijk onschuldig blijven. Een kind is daar niet mee bezig en niet aan toe. Er moet veel meer toezicht zijn op het lesmateriaal. Wanneer ik nog kinderen op de basisschool had, zou ik eerst in een ouderavond het lesmateriaal willen inzien en wanneer er dat idd dergelijke boekjes tussen zaten of besproken worden, zou ik mijn kind van school halen. Als ouder ga jezelf over de (sexuele) opvoeding van je kind!

 2. Het kabinet, vooral Rutte , zijn voorstanders van pedofilie ! De antwoorden van Minister van Onderwijs , geven blijk van dat hij óók voorstander is van pedofilie. Anders had hij wel zijn afschuw laten blijken en de vraag van Baudet anders beantwoord ! Het zijn gewoon viezerikken !!!

 3. Ik begin mij steeds meer af te vragen wie en wat er zich verbergen achter de zgn SUBSIDIE VRETENDE maatschappelijke instellingen en goede doelen in Nederland. Vragen mijn medelanders zich wel eens af hoeveel gemeenschapsgeld onder het mom van …… in bodemloze putjes verdwijnen en waarmee men het eigenlijk niet eens is wat er met dat geld wordt gedaan? Ik ben zo benieuwd of er misschien bij de komende verkiezingen partijen zijn die eens flink de bezem doorheen halen. Een apart ministerie instellen ter controle van indirecte overheids uitgaven bij bijvoorbeeld instellingen als de Rutgers Stichting enzovoort , enzovoort ( er zijn er teveel om zo even op te sommen) Wil je aan de financiële OVERHEIDSTIET dan je jaarverslag ter verantwoording aan dat ministerie overleggen.

 4. Belachelijke en verdorven politici!
  Dat zoiets in Nederland gebeurt, is het laagste dat we ooit hebben meegemaakt.
  In principe zouden we een notaris, een advocaat en twee politieagenten moeten betalen om aanwezig en getuige te zijn bij het filmen van een korte film waarin een man dat doet bij een van de kinderen van de minister (het is uiteraard een film en geen daad van pedofilie!) .
  En dan, wachten maar op wat hij zegt als hij de beelden ziet en wordt geconfronteerd met een verhaal zoals dat boek waarvoor voorsteelt. Dat duidelijk, hij en zijn vriendjes hebben voor betaald.

 5. Laat die koters toch met rust! het gedonder met sexualiteit begint in de pubertijd; en is voorlichting of zo gewenst, is dat taak van de ouders;'NIET van een pedo/homo onderwijzer.

 6. Haal je kinderen van school!!!! De pedo club is er al. Ze dragen blonden baarden.

  Oh en over die Holocaust, als er wetten nodig zijn om GESCHIEDENIS te ondersteunen, WEET je dat er een luchtje aan zit.

 7. Walgelijke pedofiel!!!!! Geen andere optie dan strafbaar!!!!Eerst hadden we Partij Martijn en nu hebben we de nog veel viezere Rutger Stichting. Onvoorstelbaar dat dit wordt verdedigd door regeringsleden. Dit land is lager gezonken als nooit tevoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *