Geen widgets gevonden in de zijbalk

Baudet: Alles moet gezegd kunnen worden! Ook from the river to the sea, Palestine will be free! ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฑ

19 gedachten over “Baudet: Alles moet gezegd kunnen worden! Ook from the river to the sea, Palestine will be free! ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฑ”
  1. Wie is die voorzitter? Of heeft afgeserveerde berghkampf een baard in de keelโ€ฆ.kan maar zo hรฉ?!๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ

  2. Alles moet gezegd kunnen worden, maar niet alles is nuttig of gepast. "Dood aan de koning" bv. of "lang leve Hitler". Gebruik je verstand, er zijn grenzen.

  3. Wilders mag zeggen dat de koran verboden moet worden en Marokkanen weg moeten uit Nederland en dat is geen moslim of Marokkanen haat…

  4. Geen ene moslim hoort ooit nog voor PvdA te gaan stemmen. Iemand die roept dat oorlog in Oekraรฏne is onze oorlog is en achter de israels genocide staat verdient geen stem van de moslims. Stem op FVD !!

  5. De voorzitter heeft maar 1 taak,dat kamer vragen gesteld aan de regering beantwoord worden. En daar slaagt ze totaal niet in. Ze bepaald het politieke beeldvorming proces van juist het regerings beleid. Ze is totaal niet onafhankelijk en waarheid gericht bezig met hoor en wederhoor in de vorm van een democratie.

  6. Dat begint al bij die FOUTE WAARDELOZE VOORZITTER!!!
    ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡บF๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡บV๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡บD๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡บ VOOR EEN EERLIJKE VRIJE DEMOCRATIE.. met echte grenzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *