Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk hier de volledige uitzending: https://www.blckbx.tv/corona/battleground-melbourne-het-verhaal-dat-gehoord-moet-worden

De afgelopen anderhalf jaar is Melbourne verworden van meest leefbare tot minst vrije stad ter wereld. De documentaire Battleground Melbourne vertelt dit verhaal door de ogen van degenen die alles op het spel hebben gezet om de stad te redden.

Andere kant van het verhaal
De Australische regering en de media hebben hun verdraaide voorstelling van de werkelijkheid ruimschoots kunnen ventileren. Battleground Melbourne is daarop het antwoord, zodat voor de hele wereld de waarheid aan het licht komt.

De Australische vrijheidsstrijders zijn valselijk beschuldigd, uitgemaakt voor het laagste van het laagste, aangevallen, gearresteerd en opgesloten. Maar ze zijn niet verslagen. Gedreven door hun grenzeloze liefde voor vrijheid en voor hun stad zetten zij de strijd voort.

Politiestaat
Over de hele wereld is een deken van onvrijheid gevallen sinds de komst van corona, maar nergens is extremer en repressiever gereageerd dan in het ‘vrije’ Melbourne. De stad is geteisterd door politiek gemotiveerde arrestaties, grove schendingen van mensenrechten en zwaarbewapende politie-eenheden die door de straten patrouilleerden om lockdowns te handhaven.

Vrijheidsstrijders
Battleground Melbourne vertelt het verhaal van de mensen die alles hebben geriskeerd om hun stad mooi te houden. Interviews met activisten en journalisten worden afgewisseld met ruw beeldmateriaal van wat er is gebeurd in de straten van Melbourne. Deze documentaire neemt je mee met de dappere vrijheidsstrijders die opstaan tegen een tirannieke overheid om op te komen voor hun vrijheid en die van hun kinderen.


Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

22 gedachten over “Battleground Melbourne: het verhaal dat gehoord moet worden”
 1. Zo triest dat dit verhaal een groot deel van de bevolking niet te zien krijgt!! Iedereen kan hiermee wakker gemaakt worden.

 2. Wat een herkenning met wat hier in Nederland allemaal gebeurt is ,dezelfde patronen, dezelfde reacties, dezelfde strategieën…….en dat aan de andere kant vd Wereld

 3. Inderdaad! En als iedereen nu gewoon de "smart-tech" thuislaat of nog liever weggooit houdt het in één keer op (beetje opportunistisch), maar ja het is zo'n leuk en handig dingetje hè,… Neem een "dumb-phone" en Hoera! Weet je dat bijna niemand dit als een reëel en goed idee beschouwd? Binnen 30 jaar iedereen verkrampt aan z'n toestelletje, tja wat doe je eraan, ik vrees eerder dat straks iedereen verplicht wordt er een bij te moeten hebben, snik.

 4. De overheid is altijd de aanvallende partij. Zelfverdediging tegen agressie op gelijke, of sterkere, grond is een mensenrecht. De overheid weet dit en bedenkt wetten (zoals wapenwetten en wetten die het illegaal maken om je te verdedigen tegen de politie) om ons dat recht te ontnemen.

 5. Het geheel gevolgd, dan dacht ik dat de jonge erg was, gelukkig zijn ze hier nu een beetje bedaard.
  Maar mensen, Australië was dan het ergste, maar de hele vrije wereld is opgesloten, behalve een klein dapper volkje, niet de Galliërs, maar de Zweden…

 6. . Maakt het nog wat uit ?
  Het is toch duidelijk geworden dat de individuele burger helemaal niets te zeggen of te willen heeft in deze oneerlijke wereld

 7. Wat Corona mij heeft geleerd, dat politiemensen wereldwijd bereid zijn om elke instructie op te volgen. Denk daar maar eens over na!

 8. Mijn hart huilt, ik huil bij het zien van zoveel geweld en onrecht. Maar er is hoop want de machthebbers vergeten iets, iets waar ze zelf niet over beschikken. Het volk heeft empathie, compassie, creativiteit en volharding voor hun rechten. Wij, de burgers, hebben de macht vergeet dat nooit❤

 9. Heel indrukwekkend. De president daar is Rutte, de Jonge en Grapperhaus in één. WEF heeft in elk land een Hitler 2.0 neeegezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *