Geen widgets gevonden in de zijbalk

Terwijl de NAVO-top deze week in Madrid centraal staat, stellen wij de vraag: is de NAVO offensief of defensief georiënteerd? Een onthutsend artikel in De Andere Krant toont namelijk aan dat de NAVO cognitieve oorlogsvoering toepast op burgers. Wat is dit precies? Bas Reijnierse legt dit toe in de uitzending van blckbx today.

Wil je de uitzending van 29 juni terug zien? Bekijk deze op onze website:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-29

—-

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

13 gedachten over “Bas Reijnierse: "De NAVO houdt zich bezig met cognitieve oorlogsvoering!"”
 1. Mijn hemel

  Deze blagen weten letterlijk geen Maritiem Strategie…

  WE ZITTEN IN DE GREAT RESET
  LIFE IS WITHIN THE MIND
  WHO KNOWS
  ALL IS MADE IN CHINS

  Deze mannen spreken alsof ze buiten deze oorlog staan, dit gaat nog lelijk op hun dak vallen!

  Alle materiele zaken weg (cause all is made in china) de rechtmatige eigenaar heeft altijd het gezag om zijn materieel terug in bezit te nemen. Dit ook met de vaxxerts, zijn product nu van R Rodeschild

 2. hoe meer landen een NAVO lid wordt hoe SLECHTER HET AFLOOPT finland & zweden mogen NIET navo lid worden!!! als je derde wereld oorlog wil creëren moeten ze vooral elk land een navo lid worden!!! zag mensheid 🤬

 3. 30.000 nazi's joined the Swamp in 46 started 19 wars since gave us globalism and the military industrial complex. Trump and Putin are the biggest nazihunters since Wiesenthal and JFK ✅✍️.

 4. Er is ook kortzichtigheid in het spel en geen eerlijke houding tegen over jezelf en vooral ook gevoel uitschakelen want dat is eng .Jezelf ontdekken en accepteren en leren ook met je minder sterke kanten omgaan. Daar wordt je sterker van en sta je voor wie je bent.
  En ja we zitten in een oorlog.

 5. Goede vraagstelling ! Helder.
  De Navo blijkt te mobiliseren, en offensief, dusver. Mbt het eeuwige “ specialistisch onderzoek” ; WELKE industrie financiert dat? En WiE verspreid propaganda, en waarom blijft dan de vraag.

 6. Heel de propaganda is gebouwd OP cognitieve (ontwikkeling)schema's.

  Met name het destructieve coping mechanismen de primitieve afweermechanismen en passief agressief gedrag.

 7. Ongelofelijk dat je diegene waar je oorlog tegen voert tegelijkertijd als wapen kunt gebruiken. Ze doen 't maar toch!!

 8. Wat een riooljournalistiek is dit zeg XD Ga anders lekker naar Rusland emigreren en daar jullie 'vrije' journalistiek bedrijven. Veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *