Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Debat over de werkwijze van de NCTV van 2 juni 2022

8 gedachten over “Azarkan werd zelf onterecht bespioneerd door de NCTV, maar snapt Markuszower niet.”
  1. Hahaha, slim van Azarkan dit. Hij sluit even zijn speech af met een kritiek, moet Markusnogiets natuurlijk op reageren en geeft Azarkan eindeloos de ruimte om een punt aan te kaarten ipv een interruptie te nemen.

  2. Er wordt al jaren in Nederland met twee maten gemeten. Een rechtbank voor burgers die niet voor de Staat en Overheid werkzaam zijn en een rechtbank voor alle Ambtenaren die ons zogenaamd behoren te dienen. Zolang Ambtenaren door de Wet beschermd zijn, zullen deze Ambtenaren ongestraft wetten en regels blijven overtreden. Het Ministerie waartoe zo'n corrupte Ambtenaar onder valt, krijgen door de Rechters hooguit een boete opgelegd alsof de Overheid over eigen geld beschikt om deze boetes te kunnen voldoen. Dat maakt het alleen maar krankzinniger want deze "straffen " wordt dus op de "gewone burger " afgewenteld tegen welke deze misdaad notabene is gepleegd. Het ergste is dat de Koning weet dat dit allemaal plaatsvind maar laat het gewoon gebeuren. Let wel zonder toestemming van de Koning kan er niets plaatsvinden. Het zijn juist de " anders denkenden " die in de gaten moeten worden gehouden want de Monarchie mag niet in gevaar komen.

  3. Hoe krom is het , Wef kartel laat zien hoe corrupt ze zijn . En de burgers worden gecontroleerd en gestraft . Wanneer gaat d66 vvd cu GroenLinks vvd uit de regering .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *