Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit Commissiedebat
EU voorstel Digitaal Covid Certificaat
van 9 maart 2022.

Zoals alle oppositiepartijen die aanwezig waren hadden uitstekende argumenten TEGEN het invoeren van een Europees DCC.

20 gedachten over “Azarkan vraagt Kuipers wat zijn de feiten en omstandigheden die dit middelen rechtvaardigen?”
 1. Ja en soms meneer kuipers kun je beter het huis slopen als het niet deugt, dan kan je wel naar het dak kijken maar heeft totaal geen nut. Dus nu opzouten met je onzin!

 2. Tegenwoordig als je neus buiten de deur steekt raakt je al besmet!. Af gelopen dagen ben ik bij toeval regelmatig langs een test locatie gekomen. Buiten twee in gele hesjes staande mensen geen mens gezien.

 3. wat een gelul zeg! ondertussen betaal ik steeds aan de grenzen, om vanuit Zweden naar Nederland te kunnen reizen als ongevaccineerde, een groot bedrag voor een test of, als ik die niet wil, een boete! Ik vind dit schandalig en het is een groot verdienmodel, want uitbesteed aan private partijen. Niet fijn dat er niet onbezorgd gereisd kan worden naar mijn vaderland Nederland en kinderen, familie en vrienden op te zoeken zonder steeds groter wordende onkosten. Wij zijn gepensioneerd, wonen in het buitenland en hebben geen vrijze keuze.
  Maak hier een einde aan aub.!!!

 4. Ik zal nooit een digitale ID gebruiken of een QR code. Ik heb me smartphone weg gegooid. Ik zal nooit een slaaf worden ik ga nog liever dood door honger.

 5. Ik heb een Nederlands paspoort en daar reis ik mee die digitale EU meuk mag je houden mag ik dan niet meer reizen ok is goed maar dan betalen we ook niet meer voor die failliete Unie!! NEXIT

 6. Ik wil helemaal geen testbewijs of vaccinatiebewijs Kuipers.
  Deze bewijzen helemaal niets en nemen alleen onze vrijheid af.
  Mijn vrijheid is het belangrijkste wat ik heb, Kuipers en dat recht ga je mij niet afnemen, nooit!!!!

 7. Kuipers is niet gekozen lid!! Niet op de verkiezingslijst. Dus functie elders. Ik ga aangifte doen voor minister kuipers, dat hij namens mij gaat tekenen in EU voor een DCC. Ik heb hierover nooit voor toestemming gegeven en zal ook nooit doen! Hiervan mijn aangifte!

 8. Kuipers de landverrader die de bevolking zal verkopen aan de WEF, in mei zal die (Kuipers) daar de handtekening voor zetten. Zo zal de WEF alle zeggenschap krijgen over de wereld en boven de overheid komen te staan. Dus prikken en nog meer ellende. !

 9. Dus……als de zon schijnt moet je naar de status van het dak kijken (en eventuele gaten dichten), en als het regent en het lekt moet je het gat dichten.
  Dus de WEF QR maatschappij komt er sowieso.

 10. Hij had beter in de ruimte kunnen blijven die Kuipers vind hem erg buitenaards de laatste tijd. Kuiperzondergordel is en blijft een onvoorspelbaar en uiterst gevaarlijk iets..

 11. De eu stond toch voor 4 vrijheden": vrij verkeer van personen, goederen, diensten en geld, dat mensen toelaat naar delen van de EU te reizen zonder paspoortCONTROLES!!? Alsjemenou🤔

 12. STOPPEN. Er is GEEN uitzonderlijke situatie. Je dak bekijken = de zorg op orde. Niet met paraplu naar buiten gaan of helemaal binnen blijven terwijl de zon schijnt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *