Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat: Ontwikkeling koopkracht en stijgende energieprijzen (voortzetting deel 2)
23 maart 2022

14 gedachten over “Azarkan tegen Kaag”
  1. Denk zegt in grote lijnen hetzelfde als Forum, maar goed het zal wel aan het kleurtje liggen of hun geloofsovertuiging dat velen PER SE altijd een betoog of comment moeten starten met een disclaimer als: ‘ik ben absoluut geen fan van Denk, maar….’
    Mensen, knoop dit nu eens goed in jullie oren: Azarkan, Kuzu en Van Baarle ZIJN Denk! En Denk komt op voor de gelijkheid en rechtvaardigheid van ALLE NEDERLANDSE burgers. Weet niet wie ooit de zwartmakende propaganda van ‘trap er niet in’ is begonnen….maar vele Nederlanders zijn helaas wel in de anti-Denk retoriek getrapt.

  2. Ze hebben maar 1 doel alles moet kapot en we moeten allemaal afhankelijk worden van de staat dat is wat ze willen. Daarom liegen en bedriegen ze alles aan elkaar

  3. Je heb nog maar 1 optie als werkende burger zonder diploma , Migreren voor bestaanszekerheid. ofterwijl hoe PVVérs het noemen "Geluk zoeken"

  4. Het hele economische systeem moet gewoon kapot. En ze liggen op schema. Als alle MKB kapot zijn en het leven onbetaalbaar is geworden (zorg, huisvesting, energie, vluchtelingenopvang) dan komt de EU met de 'oplossing'. Een digitale munt (CBDC) waarmee je geld digitaal gelabeld is en de staat bepaalt waar je je geld wel en niet aan mag uitgeven. Complotten? We spreken elkaar wel in 2030.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *