Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit Mondkapjesdeal (1e termijn Kamer)
7 april 2022.

Door Ruby Lane

25 gedachten over “Azarkan (DENK) veegt de vloer aan met Paulusma (D66)”
 1. Die Paulusma is net zo eng als de rest van haar partij.. En dat verschuilen achter onderzoekjes en commissies, hou daar eens een keer mee op..Niemand neemt jullie nog serieus..

 2. Allemaal strategie!
  Tijd rekken.
  Zinnen zwart maken.
  Verdoezelen.
  Er om heen lullen.
  Veel praten, maar niets zeggen.
  WOB verzoeken tegen houden.
  Afleiden.
  Misleiden.
  Verschuilen achter rapporten en onderzoeken.
  Zo laat mogelijk informatie delen.
  Tegenwerken.
  Mooie woorden gebruiken.
  Het ene zeggen, maar het andere doen.
  Er om heen draaien.
  Geen antwoord geven op de gestelde vraag.
  Allemaal technieken om de keiharde waarheid te doen ontkrachtigen!
  Goochelaars doen dit ook!
  De regering is gekaapt (GEÏNFILTREERD) en die gene op sleutelposities handelen niet in het belang van de Nederlandse bevolking, maar in het belang van het grootkapitaal!
  Banden met een buitenlandse (criminele) macht genaamd W.E.F.
  W.E.F.=FEW=ENKELE.

 3. Tja, je kan de coalitie niks kwalijk nemen. Een groot deel van het volk heeft ervoor gezorgd dat die figuren tot de dag van vandaag daar met de scepter zwaaien.

 4. Kaag zou het allemaal beter doen? Die leugenachtige tante? Niemand gelooft zo’n doorzichtige geaffecteerde hete aardappel toch? En dat doet zij dan door voor de zoveelste keer tienduizenden vellen papier en tig liters inkt te verspillen? Ook hier wordt weer duidelijk waar de grootste vervuilers en natuur vernielers zitten. Onnodig bomen kappen om als ongebruikt papier weggegooid te worden. En door tientallen liters onleesbare inkt het milieu in te gooien. Onze bestuurders, nou ja bestuurders, maken overal een zooitje van om de WEF plannen erdoor te drukken. Opzouten met al deze acteurs.

 5. ik , wij, we .. over wie praat deze trol tog steeds, want "Ons" bedoelt zij er niet mee .. (::) haar ziel is zwart gelakt ..

 6. Dat zwartlakken ging niet om een WOB verzoek, wat al kwalijk is, maar ging om de wettelijke controletaak van het parlement. Als het parlement al van de lopende zaken onterecht wordt afgeschermd, hoe zit het dan met bv. commissie 'stiekum' gerelateerde zaken, of het hele ambtenarenapparaat wat door Oekaze Kok wordt afgeschermd en wederrechtelijk allerlei stinkende zaakjes i.o. uitvoert waarbij ze beter moeten weten?
  Hopelijk wordt deze beerput gauw geopend en gedregd. 💩😖

 7. Tegenwoordig is er blijkbaar voor elke simpele vraag een coach of expert nodig. Zelfreflectie wordt tegenwoordig uitbesteed aan consultancybureau's zoals Deloitte. Als dat al wordt uitbesteed, hoe kunnen ze dan überhaupt operationeel beleid voeren? Niet moeilijk, dat besteden ze uit aan het WEF.😏

 8. Paulusma moet 100% zeker last hebben van het impostersyndroom. Het is maar dat er alleen geen juryleden of geen enkele vorm van terugkoppeling/beoordeling is in de kamer. Dus ze kan doodleuk antwoorden met "Nou ik vind dat bananen wel paars zijn." En dan is haar beurt weer voorbij.

 9. Mevrouw Paulusma heeft geen idee wat het werk van een kamerlid inhoud: het controleren van de regering ofwel de uitvoerende macht. Als je dat weet, dan wil je toch maar alleen de juiste stukken hebben. Zo niet, dan valt er niet te controleren. Paulusma zit hier dus een partijtje partij politiek te voeren en verzaakt haar taak als kamerlid. Gênant

 10. Paulus(ma) De boskabouter en de heks! Paulus zegt "zorgvuldige onderzoeken" dat zegt niets! Elke "zorgvuldig onderzoek " zit vol met andere FOUTEN! M.A.W. Kennelijk hebben wij geen/weinig goede onderzoekers! Het verklaart dat heel Nederland kunnen blijven zoeken! Met niets/voor niets! En politiek kan door gaan met sprookjes vertellen! (Nooit de waarheid) Derhalve 1!!?

 11. Is dit de nieuwe bestuurs cultuur?…….er is geen kak veranderd, leugen na leugen na leugen,…..ach joh, ik ben 27 en nog nooit gestemt…..ik zit aan de zijkant en ik zie het allemaal gebeuren. Ik ben echt benieuwd naar hoe de rest van nederland hier naar kijkt maar als ik naar de uitslagen kijk van de verkiezingen en alles wat er de afgelopen 3 tot 13 jaar is gebeurd kan ik alleen maar concluderen dat we het zo prima vinden. Liegen is de norm en er mee weg komen is de waarde en nu moet ik geloven dat de toekomst positief zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *