Geen widgets gevonden in de zijbalk

Eerst zet Azarkan Hermans terecht op dat ze vol enthousiasme vertelt dat ze 4 jaar wil regeren. Dat gaat niet lukken, door de vreselijk lange formatie wordt dat max. 3 jaar en 2 maanden.
Dan vraagt hij of ze weet wat iemand met AOW of een alleenstaande moeder aan inkomen heeft.
Mevr, Hermans heeft écht geen flauw idee. Wat ze omschrijft als: “daarop moet ik het antwoord schuldig blijven…… maar….. “

Debat 19 januari 2022

27 gedachten over “Azarkan corrigeert Hermans 2 X, die geen idee heeft wat er speelt aan de onderkant van de inkomsten”
  1. Ik hoef ,haar niet eens ,te horen om te weten dat ze aan de Touwtjes zit van M.rutte DOCTERINE,, DUS HET ALLEMAAL GEKLETST IN DE RUIMTE ,!! INHOUDLOOS ,!! VVD,, CDA, GROENLINKS PVDA C.U D666 DUIVELSE KAAG, 👺👺👺👺👺👺👺👺👺😈😈😈😈😈😈! !!👍👍👍 GOED GEDAAN ,,AZARKAN,, !!

  2. wat een eng wijf. veel gelul. maar nog minder inhoud. en dan die handgebaren? valt op dat ze van vvd/d66 dit allemaal zo doen. zelfde media training gehad?

  3. Als ze zelf maar hun vette salaris iedere maand krijgen.. Zou ze zich al wel eens gerealiseerd hebben van wie ze dit salaris krijgt? Weet ze waarschijnlijk ook niet!!!!! Wat weet ze dan wel???????De formatie heeft gelukkig lang geduurd dan kan die kliek eindelijk vlugger opsodemieteren. Hoe vlugger dit kabinet opdonderd hoe liever. WIJ ZIJN JULLIE SPUUGZAT, SPUUGZAT, SPUUGZAT WANT JULLIE WETEN VAN NIETS!!!!!!!

  4. Azarkan heeft hier natuurlijk volledig gelijk. Hij moet op dit punt samenwerken met links, waaronder ook de PVV, en partijen als FVD, JA21 en BBB.

    Het feit dat het kabinet dit flikt verwijt ik de CU het meest. Die noemen zich links en christelijk.

  5. Zij heeft makkelijk praten met zo'n vet salaris en wat belachelijk dat ze niet weet wat alleenstaanden en bejaarden per maand ontvangen. Functie elders dus.

  6. Ik krijg buikpijn van deze mensen. Als ze eens gaan kijken naar mensen hun BESTEEDBAAR inkomen PER WEEK, zouden ze erachter komen dat laag tot midden modaal huishouden met 1 verdiener en 2 kinderen nog geen 60/70 euro per week overhoudt aan boodschappen, kleding voor de kinderen etc. Laat ze eens goed kijken in wat mensen kunnen besteden, voordat ze over en weer gaan lopen krijsen. Maar wat ben ik dankbaar dat Azarkan haar gevraagd heeft naar de inkomens en ze duidelijk aangeeft hier geen idee van te hebben 👏🏻👏🏻👏🏻

  7. Plaatsvervangende schaamte maakt zich meester van mij als ik mevr Hermans hoor praten. Ze weet écht nergens van en praat 3 slagen in de rondte zonder ook maar iets inhoudelijks en zinnigs te zeggen. Een aanfluiting is ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *