Geen widgets gevonden in de zijbalk

De avondklok, het sluiten van scholen én het coronatoegangsbewijs moeten volgens de Raad van State opgenomen worden in de nieuwe permanente coronawet. Arts en specialist Ouderengeneeskunde Jorine Hammink is bezorgd over deze maatregelen, waarvan waarvan de nut en noodzaak ernstig wordt betwijfeld.

Kijk de volledige uitzending hier terug:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-08-29

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

10 gedachten over “Avondklok en scholensluiting in nieuwe permanente coronawet? Dr. Jorine Hammink uit haar zorgen.”
  1. Ik kan niet wachten om die leugenaars overheid en koningshuis te ontslaan ik ga niet mee met al de leugens luider er ook niet naar word er strond ziek van met z’n allen de straat op dit niet meer pikken het word tijd dat jullie daar ook tegen in gaan 🤮🤛🥱👈de leugens en de mensen voor liegen en hersenen spoelen blijft maar door gaan rot op world economic forum klaus swap en je hele klere zooi wij 👈🤛 trappen nergens in 🫵

  2. Het gaat niet om gezondheid het gaat om CONTROLE vroeger een ras of ongelovigen nu ongevaccineerden en de vrij denkende mens die zich niet laten manipuleren dat vinden ze gevaarlijk wij hebben te maken met zeer zieke mensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *