Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #311 woensdag 8 mei 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-05-08

AstraZeneca trekt de coronavaccins wereldwijd terug nadat het ernstige bijwerkingen moest toegeven naar aanleiding van een Britse rechtzaak. Bedrijfsarts Alexander van Walraven stond aan tafel en legde uit hoe dit zit.

Desk: bedrijfsarts Alexander van Walraven, politiek verslaggever Bert Brandsma en psycholoog Huibrecht Boluijt

Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #astrazeneca #corona

20 gedachten over “AstraZeneca geeft bijwerkingen toe en trekt vaccin wereldwijd terug”
 1. Ja ja, Het eigen straatje schoon vegen, de slachtoffers is gewoon “ collateral damage” Big Tech, Big Pharma, Big WEF, Big … en vooral in de pas lopen met deze clubjes en nog heel even en we kunnen niet eens anders meer. Je kan je nu inmiddels wel gaan afvragen wie de werkelijke populisten zijn, de mensen die dit soort verschijnselen zien en er tegen ageren en pogen de mensen hiertegen te waarschuwen OF de zakkenvullers die vooral eigenbelang hebben en als paladijnen hun heer dienen voor 30 zilverlingen en het niet zo nauw nemen met een paar slachtoffertje meer of minder.

 2. Alle type gifspuitjes retoerneren naar bill gat.s!Deze bendes lopen steeds op vrije voeten 🤔! Wie is veraantwordelijk voor onze gezondheid? Die ene who?Geen vertrouwing meer! NOOIT!

 3. Zo jammer dat vele dachten dat prikken de oplossing was.Kijk nu vele al overleden vele hebben bijwerkingen.Snap nog steeds niet dat mensen de overheid zo vertrouwd hebben terwijl iedereen al wist dat die juist nooit te vertouwen zijn .Hoeveel zullen er nog gaan.Blij met mijn intuïtie die mij gewaarschuwd heeft luister ik altijd naar.

 4. Ik heb in mijn woonplaats al van alles , beleefd, o.a snelgroeiende tumoren, dood een paar uur na de prik, ik. En blij dat ich niet gevaccineerd ben ook al ben ik over de 80

 5. je was gewoon een proefkonijn ging je niet dood hebje geluk en ga je dood geven ze het schuld aan een of andere ziekte schijven het gewoon opzij troep is het meer niet …

 6. Hugo de Jonge gaat het misschien niet kunnen weten maar die Kuipers die was toch arts en dat neem ik een heel kwalijk die heeft alles geweten en heeft net zo hard gedramd als Hugo de jong Ze moeten gewoon vervolgd worden basta

 7. Logisch toch….wein ig bijwerkingen en dan van de markt halen…slimme vogels om t zo te verpakken… maar gelukkig geloofd menigeen dit😢. Net als vrijwilligster een dame bezocht. 1 jaar geleden nog fris en fruitig wandelend en fietsend. Nu 32kg afgevallen.neurologische pijnen.. toeval ?…

 8. “Wat zien we in het lab? De prik ontregelt je immuunrespons.” Bepaalde immuunmarkers die kanker in toom houden, zouden afnemen. Amerikaanse onderzoeker Cole verwees hierbij naar een “Duits-Nederlandse studie”. Daarin zou zijn beschreven hoe de vaccins bepaalde Toll-like receptors (TLR’s) downreguleren. “Terwijl die kanker in bedwang houden”, aldus Cole. (TLR’s zijn de poortwachters van het aangeboren immuunsysteem: als zij vreemde indringers (zoals virussen) of kankercellen herkennen, wordt het immuunsysteem geactiveerd. Vooral TLR3 en TLR4 zijn volgens Cole verantwoordelijk voor het aansturen van T-cellen die kanker moeten bestrijden..!)

  Na zijn voordracht in Texas verwees Cole bij herhaling naar deze ‘studie uit Nederland’. Onder meer in een interview met Dell Bigtree.6) Daarin werd ook uitgelegd waarom de mRNA-vaccins TLR’s downreguleren: namelijk om te voorkomen dat het immuunsysteem het lichaamsvreemde RNA uit de vaccins voortijdig vernietigt. Dit maakt nieuwsgierig naar de betreffende studie, die gaat over de effecten van het Pfizer-vaccin op het immuunsysteem. De eerste preprint van het Nijmeegse-Duitse onderzoek kwam in mei 2021 beschikbaar.7) De titel: ‘Het BNT162b2 mRNA-vaccin tegen SARS-CoV-2 herprogrammeert zowel adaptieve als aangeboren immuunresponsen’..! De titel: ‘Het BNT162b2 mRNA-vaccin tegen SARS-CoV-2 herprogrammeert zowel adaptieve als aangeboren immuunresponsen’..!

  Cole kwalificeerde de herprogrammering van de aangeboren respons tegenover Bigtree als ‘behoorlijk verontrustend’. Hij linkte dit onder meer aan de uitbraken van gordelroos, die beschreven zijn na mRNA-vaccinatie. En aan de ‘onverklaarbare kankers op ongewone leeftijden’ en agressieve tumoren.

  Het bewuste onderzoek in het Radboudumc staat onder leiding van de hoog aangeschreven dr. Mihai Netea, hoogleraar Experimentele Interne Geneeskunde. In 2016 ontving hij de prestigieuze Spinozaprijs. Pikant detail: één van de coauteurs is dr. Marien de Jonge, hoofd van het Laboratorium Medische Immunologie in het Radboudumc én broer van onze voormalige minister van VWS. Maar intussen is deze ‘slecht-nieuws-studie’ nog altijd niet gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift. Wel verscheen afgelopen maart 2023 een gereviseerde preprint.8)

  Het bewuste onderzoek in het Radboudumc staat onder leiding van de hoog aangeschreven dr. Mihai Netea, hoogleraar Experimentele Interne Geneeskunde. In 2016 ontving hij de prestigieuze Spinozaprijs. Pikant detail: één van de coauteurs is dr. Marien de Jonge ‼️hoofd van het Laboratorium Medische Immunologie in het Radboudumc én broer van onze voormalige minister van VWS. Maar intussen is deze ‘slecht-nieuws-studie’ nog altijd niet gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift. Wel verscheen afgelopen maart 2023 een gereviseerde preprint.8)
  *
  Met nog steeds de ongemakkelijke boodschap over de ontregelende invloed die mRNA-­vaccinatie kan hebben op het aangeboren immuunsysteem. Maar met een mildere titel, want de term ‘herprogrammeren’ is daaruit verdwenen.

  Bronnen / referentielinks:
  1. dakl.nl/mdpi-immuun
  2. dakl.nl/evidence-cancer
  3. dakl.nl/cancer-boosters
  4. dakl.nl/dalgleish-uturn
  5. dakl.nl/pathologist-organs
  6. dakl.nl/vaccine-cancer
  7. dakl.nl/radboudumc
  8. dakl.nl/medrxiv-mRNA

 9. Pfizer meldde ook, dat de bijwerkingen “uitgebreid gemonitord” worden en dat “het belangrijk is te onthouden dat met honderden miljoenen doses toegediend wereldwijd, het voordeel risicoprofiel van ons covid-19-vaccin positief blijft voor alle goedgekeurde indicaties en leeftijdsgroepen ⁉️

 10. *
  Is er een relatie tussen herhaalde mRNA-vaccinatie en ‘turbo-kanker’? Een recente studie stelt niet gerust: meervoudige toediening van het Pfizer- en/of Moderna-vaccin lijkt het aantal antistoffen van subklasse IgG4 te verhogen. En dit zou kankers agressiever maken. Het is niet de eerste studie die zorgen baart. Wat weten we tot nu toe over de link tussen de mRNA-vaccins en kanker? In mei 2023 verscheen in het weten­schappelijke tijdschrift Vaccines een publicatie over ‘immuuntolerantie’ na herhaalde mRNA-vaccinatie.¹ Onderzoekers uit de VS, Canada, Saoedi-Arabië, Egypte en Mexico vonden na meervoudige vaccinatie hogere IgG4-bloedspiegels. De afkorting IgG4 staat voor Immunoglobuline G4, een subklasse van antistoffen.

 11. Wat is het oorverdovend stil bij hét Lareb 🤫

  Lareb directeur Agnes Kant (oud fractievoorzitter SP 🍅)is sinds 2019 ook lid van de inmiddels berucht vaccinatie-alliantie, die in 2019 is opgericht.
  Lareb ziet geen verband tussen de injecties en menstruatiestoornissen. Tot maart 2022 zijn 24.090 meldingen binnengekomen van menstruatieproblemen. Men gaat er vanuit uit dat slechts 0,3-13% van alle bijwerkingen wordt gemeld, dus het aantal meldingen moet met een factor tussen 10 en 100 vermenigvuldigd worden om het werkelijke aantal bijwerkingen te kunnen inschatten.
  Het is dus helemaal niet in het belang van Kant om bijwerkingen te rapporteren. Net zo min als het in het belang van Kant is om bijwerkingen van andere ellende gen-tech medicatie te rapporteren.
  Het is duidelijk, je bijt immers niet in de hand die je voedt ‼️

 12. Ziekenhuizen in heel het land hebben de afgelopen maanden honderden patiënten gezien met een longontsteking, bloedvergiftiging of ontstekingen van huid, gewrichten of botten. Allemaal symptomen van een infectie met de vleesetende 🦠 bacterie. Wat is een ontstoken hartspier?
Een ontsteking van de hartspier, ook wel myocarditis genoemd, ontstaat meestal door een virus. Daardoor raakt het hart door de ontsteking beschadigd. Binnen enkele weken na de koortsklachten kunnen hartfalen of ritmestoornissen ontstaan. Als het hart licht beschadigd is, treden deze klachten soms pas veel later op. Myocarditis kan soms leiden tot de hartspierziekte cardiomyopathie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *