Geen widgets gevonden in de zijbalk

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Ongehoord Nederland

Door Luz North

27 gedachten over “Asielzoekers gaan na krijgen verblijfsvergunning terug op vakantie naar eigen land”
 1. Groot gelijk oproerkaaiers hoeven we hier niet, ga land van herkomst opbouwen, doe daar wat aan dit MOET STOPPEN lekker gemakkelijk, dit is niet normaal. Onze ouers hebben voor ons gevochten, doe dat ook in jullie eigen land. Vecht daar voor, kan echt niet!!!

 2. Alles terug draaien. Alles wat er onder de kabinetten rutte en co(rruptie) is gedaan is illegaal. Zo simpel is het gewoon. T volk moet opstaan, de regering Incl koningshuis omver werpen en de macht terug nemen van deze bedriegende globalisten.

 3. Nou ja ik wil een auto, ik wil een huis? Hallo dat willen we allemaal wel, dit moet stoppen, profiteren heet dat mensen die echt in problemen zitten, prima. Maar goudzoekers hoeven we hier niet. Dat kabinet moet zich echt schamen, ze laten alles toe. En vluchten ze zelf, dus succes ermee, onze eigen kinderen, krijgen géén huis, het moet echt niet gekker worden. Asociale wereld. Maar kan Rutte niets schelen, vang ze op in den Haag, maar dat gebeurt niet schandalig. Tjonge jonge word eens wakker, dit loopt de spuigaten uit. Bij de grenzen meteen terug sturen. Wij betalen dit, van ons zuur verdiende geld echt????

 4. Hoewel ik een voorstander ben van de opvang van vluchtelingen, kan ik mij niet langer ontrekken aan het feit dat Europa er door overspoeld wordt. Europa kan dit niet langer aan. Dat is gewoon zo, die vaststelling moet je op een gegeven moment durven maken. Ook de EU moet dat doen. Er moet een ander harder model geintroduceerd. Er zit op een gegeven moment niets anders op, de maatschappij loopt er door vast. Geen enkel land en zelfs Europa niet, kan de hele wereld op zijn nek nemen. Vooral ook niet van een continent die qua bevolking volkomen uit hun jasje groeit, met name Africa. Zonder goede geboorte beperkingen komen daar teveel mensen bij die ter plekke geen eten noch ooit werk zullen kunnen vinden. Die bevolkingstoename krijgt men ter plekke niet onder controle. Wij hebben er geen werk scholing noch onderdak voor. Ondanks verdragen moet je de durf hebben een grens te trekken. Het beleid moet harder, de asielsstroom ingedamd. Er is geen ontkomen aan.

 5. Ik zit met 3 kids in een huis met schimmel en 1 van de 3 met Astma. Heel veel last van geweld door de buren waar we dagelijks last van hebben en ook allemaal horen. De huurbaas die te veel vraagt aan huur en niks aan het pand doet als er iets is zoals de schimmel bv. Gemeente ingeschakeld en hebben alles kunnen zien hele situatie is geschetst en toch kreeg ik geen urgentie en moet ik wachten.
  Dus als ik reageer sta ik vaak op plek 200 en hoger dus hoe kan ik in godsnaam nog een veilig huisje krijgen als hun maar voorganger krijgen zonder ingeschreven te staan ook nog? En een alleenstaande mama kan het zich bekijken en word niet geholpen.
  Ik heb alle vrienden en fam brieven en mails laten sturen naar de woningbouw met mijn verhaal. Meer als 26 berichten zijn er verstuurd en nog geen enkele reactie gekregen ongelofelijk in dit land. Wie helpt ons nog en dan hoor je dit daar begint de discriminatie ook!!!

 6. Maak je niet druk om die moorden, geweld, en wreedheden.. ik kan je verzekeren dit gaat nog erger worden, als ze deze troep niet er gouw uitzetten.😂😂

 7. De gemeente Rotterdam vond het nodig om voor de ukraine vluchtelingen een holland amerika lijn cruiseschip af te huren.

  Inclusief alle faciliteiten (behalve het zwembad)

 8. Wat een verrijking is dit toch, en van onze gemeenschappelijke betaalrekening, dat smijt wel lekker. Naar de Asielzoekers, OEKRAÏNE, KLIMAAT, maar onze ouderenzorg, ziekenhuizen, of bejaardenhuizen, zorgpersoneel, jullie moeten gewoon je BEK HOUWE!!!
  Het wordt tijd dat we DENHAAG van de kaart vegen met zijn alle. 🤮

 9. Welke partijen zijn hier verantwoordelijk voor? VVD en D66 en CDA. Ze zorgen voor een totale ondergang van Nederland. Lekker goedkope arbeidskrachten uit verweghistan halen. We betalen met zijn allen de rekening. Behalve de directeuren van de BV's. Die worden alsmaar rijker en betalen nul belasting. Blijf er vooral op stemmen dan veranderd Nederland binnen 20 jaar in een ontwikkelingsland.

 10. Echt schandalig dit! Direct buiten tiefen, vuile profiteurs! En dit alles dankbaar mogelijk gemaakt door het omvolkingsbeleid van Dictatuur66 en de Moslim Unie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *