Geen widgets gevonden in de zijbalk

GRONINGEN – Het Openbaar Ministerie heeft een Europees arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de voortvluchtige oorlogsmisdadiger Klaas-Carel Faber.

Faber is in Nederland tot levenslang veroordeeld voor ondermeer medeplegen van 22 moorden, razzia’s en martelingen in Het Scholtenhuis op de Grote Markt in Groningen. De 88-jarige Faber woont in het Beierse Ingoldstadten. Het is voor het eerst dat de uitlevering van een oorlogsmisdadiger via een Europees arrestatiebevel wordt gevraagd. Volgens de richtlijnen moet Faber binnen 90 dagen worden overgedragen, maar of Duitsland meewerkt is nog afwachten.

9 gedachten over “Arrestatiebevel tegen Klaas-Carel Faber”
 1. Germany never prosecuted tens of thousands of beasts that served nazi government. Also millions of soldiers who were part of aggression war went unpunished. The German justice system equals that of Stalin's Soviet law courts.

 2. Hij pleegde hoogveraad martelde en dode onschuldige mensen, en sommige noemen hem een held. Dat is gewoon hallucinant! Maakt niet uit of de feiten tientallen jaren oud zijn en dat deze man bejaard was. Hij had terrecht moeten staan voor zijn misdaden. Een seriemoordenaar laat je toch ook niet vrij rond lopen. Denk toch is even na alstublieft….

 3. ik vind het echt belachelijk dat je zoon man 70 jaar naar dato nog zo door het slijk moet halen, hij heeft mazzel gehad dat ie toen die tijd de dans ontsprongen is laat m nou lekker op zn ouwe dag, bovendien was het ook maar een speelbal van de hoge heren die gewoon zijn werk deedt, alle oorlogsmisdadigers uit de 2e wereldoorlog die nog in leven zijn zijn dik in de 90 laat ze lekker man pfff!!!!

 4. Wie Ihr sieht hat Ihn der Teufel doch noch geholt!!!……..Alles ist nur eine frage der Zeit……..Aber man kann der Gerechtigkeit Gottes nicht entkommen…..JETZT IST ER Dran!!!

 5. deze man {eigenlijk een beest} moet berecht worden hij heeft tante dood gemaakt
  was ze pas 14!!!! waarom mogen wij hem niet pakken

 6. Laat die oude man toch met rust.
  Durf je wel een bejaarde man lastig te vallen op straat en aan zijn voordeur, Met een verhaal van 65 jaar geleden.
  Echt een kneus die Arnold Karskens, in elke oorlog worden mensen gemarteld dus ga lekker bij die Amerikanen en bondgenoten op de stoep liggen ipv een oude weerloze man lastig te vallen waar toch niemand zijn nek voor durft uit te steken… lafbek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *