Geen widgets gevonden in de zijbalk

De gemoederen tussen de NPO en omroep Ongehoord Nederland (ON!) lopen verder op. NRC schreef eerder over toezichthouders van de omroep die zich bezighielden met islamhaat en antisemitisme en gisteravond vertelde NPO-baas Frans Klein dat er nog altijd géén overeenstemming is met ON! over de tv-programma’s die zij willen uitzenden.

Arno Kantelberg (journalist en columnist in Volkskrant Magazine) vindt het tegenvallen dat ON-voorman Arnold Karskens in de ‘hoogste boom zit’ als het gaat over de programmering, maar géén thuis geeft als het over de discutabele toezichthouders gaat. “Karskens moet zich hier – als boegbeeld van de omroep – over uitspreken”, vindt Kantelberg die hem hier zelf ook over heeft proberen te bellen. “De raad van toezicht moet het morele kompas van de omroep bewaken en als daar twee van dit soort mannen inzitten, dan moet je daar wat van vinden”, zegt Kantelberg.

Het Mediaforum is onderdeel van Spraakmakers (KRO-NCRV) en ook als podcast te beluisteren: https://spoti.fi/3rrhGqI

Dit is het officiële YouTube-kanaal van NPO Radio 1. NPO Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de Publieke Omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. #wieluistertweetmeer

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/nporadio1​
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/nporadio1​
Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nporadio1​
Volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/npo-radio-1/

En abonneer je op dit kanaal! #nporadio1

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *