Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele en extra lange uitzending terug in twee delen.

Deel 1:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/26-10-2023/VPWON_1346916

Deel 2:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/26-10-2023/VPWON_1352665

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/VPWON_1339317

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

18 gedachten over “Arlette's reportage: Pieter moet huis in Nederweert verlaten door overlast windmolens”
 1. Rivm = is netzoals met kakjona de gehele foute partij. Verleng stuk van overheid. Pieter en familie heel veel sterkte Jullie zijn aan goden overgeleverd helaas

 2. Ja dit is wel heel erg om te zien .maar weer het zelfde verhaal .ze doen hier niets aan .ben bang in de toekomst dat er steeds meer mensen ziek gaan worden .vd de straling . Van de windmolens.

 3. Volg de geldstroom en u weet wie de boosdoeners zijn
  Samen met de zonnepanelen, warmtepompen en de elektrische auto's worden de toekomstige afvalbergen geschapen

 4. Allemaal dankzij linkse dogmatische doemdenkers!!!! Iedereen die Groenslinks, Deug66 of SteunPalestijnterroristen heeft gestemd is hiervoor ditect verantwoordelijk voor. ūüė°

 5. tja daar word alles verstoord door die windmolens en andere plaatsen door assiel centra in de woonwijken. ze zijn echt de weg kwijt en zet ze allemaal bij die hoge heren in de tuin. kijken of ze dan nog het zelfde verhaal blijven verkondigen waar ze nu zo achter staan. rollen omdraaien en kijken hoe ze daarna willen verkondigen naar de mensen

 6. Het probleem met windturbines is dat bij geluidsmetingen in dB(A) de lage frequenties weg worden gefilterd, waardoor het lijkt dat ze stil zijn, terwijl er juist heel veel lage tonen / trillingen aanwezig zijn, die nauwelijks of zelfs helemaal niet hoorbaar zijn. Dit laag frequent geluid en infrageluid is bovendien niet constant, maar wordt gepulst (amplitude modulatie), wat extra verstorend is. De trillingen reiken kilometers ver en veranderen huizen in klankkasten, waardoor mensen ziek worden in hun eigen huis.
  Het is al lang bekend dat mensen ziek worden van laag frequent geluid (wind turbine syndrome & vibro acoustic disease) maar er worden in Nederland bewust geen normen voor opgesteld, omdat er dan geen windturbines meer geplaatst mogen worden. Hetzelfde probleem met laag frequent geluid speelt overigens ook bij warmtepompen, waar steeds meer mensen last van krijgen.

 7. De grondstoffen moeten uit China komen, dus het zal spoedig onmogelijk worden om alles vol te zetten met windturbines. Echt vreselijk dat er nergens meer naar word gekeken en er groen wanbeleid word gevoerd ten koste van alles.

 8. het went wel, gewoon accepteren en dan is het klaar. ik heb jaren lang naast de metro gewoond, die hoor je ook na een paar weken niet meer, tenzij je dat graag wilt.

 9. Links doet het zo geweldig toch? Weet waarop je stemt. Als je gaat stemmen trek ook de stem gedrag van je partij na, want sommige zeggen dit en doen dat en praat niet de staats tv na, maar doe je eigen onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *