Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat over: Integriteit openbaar bestuur
Van 10 maart 2022.

Na de inbreng die Omtzigt had tijdens het debat over omgangsvormen binnen de Tweede Kamer was wel duidelijk dat de Informateurs, de verkenners, Mark Rutte en Ollongren hebben gelogen als wilden.

Verder bleek dat deze hele affaire richting Omtzigt nooit netjes is afgehandeld.
Zelfs zijn eigen voormalige partij, het CDA, liet hem vallen als een baksteen, met het idee daarmee aan de macht te blijven. Een uiterst kortzichtige visie, want in de peilingen staat deze (inmiddels) splinterbeweging, nog beneden Caroline van der Plas in haar eentje.

Dat zullen we deze week in de gemeenteraden nog niet merken, omdat BBB in vele gemeentes niet meedoet, maar op den duur zal het niet uitblijven.

Arib geeft haar functie hierop. Een uiterst pijnlijk hoofdstuk. Merkwaardig dat Ollongren daarna is gepromoveerd naar defensie.

10 gedachten over “Arib vindt het pijnlijk dat de affaire Omtzigt en het gelek van Ollongren nooit zijn afgehandeld”
  1. Het is pijnlijk om te zien hoe er met macht gespeeld word op deze manier Renske dat is iets wat ook u zou moeten kunnen uitdragen. Ik vind mvr Arib een mooi mens misschien wel bij de verkeerde partij -_-

  2. Het kan zijn dat ik iets gemist heeft maar, volgens mij wordt er niets afgehandeld!! Hoe kan het dat die knoeiers er nog steeds zitten?!

  3. Weet je wat ook pijnlijk is dat alle politieke figuurtjes die zijn afgetreden om het toeslagenschandaal er weer vrolijk zijn gaan zitten na de verkiezingen. Onze politiek kan je toch niet serieus meer nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *