Geen widgets gevonden in de zijbalk

Steun onze campagne: https://fvd.nl/doneer

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

25 gedachten over “Anti-globalistische alliantie: Thierry Baudet en Glenn Parada bespreken de verkiezingen”
 1. Spot on! Zo zie je maar, er zijn wereldwijd gelijkdenkenden zelfs bij leiders. Blijven delen zodat niemand zich alleen voelt, de waarheden meer naar boven komen en wij alleen sterker worden.

 2. Hé jongens! Ik heb een heel erg gek idee. Wat nou als we in een wereld, in een systeem leefden. Die alleen bestaat om de rijken rijker te maken en ons in een psy-op te zetten waardoor we elkaar gaan haten op basis van bv afkomst, religie of gedachtes en niet op het echte probleem focussen. Wat nou als wij als gewone burgers samen met andere burgers over de hele wereld de macht over ons eigen leven terug zouden pakken van deze global elite! Wat nou als dit idee niet nieuw is, maar al jarenlang bestond maar zo in onze mainstream media is afgeschilderd dat mensen het als iets slechts zijn gaan zien. Wat nou als het idee dat de werkende klasse de macht terug moet pakken van de globale elite communisme heet? Thierry weet ook niet alles, is ook net zoals al die andere politici een nepperd die zakken met geld verdient met leugens, hij speelt alleen in op het feit dat wij doorhebben dat er iets mis is maar nog noet precies weten wat! Ik zal je vertellen wat er mis is, het kapitalisme!

 3. stem FvD laat je niet misleiden door fake peiling en het media virus en trollen op sociale media die zeggen dat je niet moet stemmen, dan gaat je stem naar de grootste partij, dus stem en probeer ook te stemmen voor 2 andere mensen die niet stemmen.
  STEM FvD 👍👍👍👍👍👍..

 4. De FvD standpunten zijn.

  * meer geld voor politie, onderwijs en zorg.

  * Een Nederlandse ruimtestation met een lanceerplaats op Aruba met een tak van defensie erbij.

  * Een sonde naar de maan sturen in 2040
  * Overheidsuitgave terugdringen 🤣🤣🤣🤣🤣

  * Alle belastingen omlaag inclusief BTW halveren.🤣🤣🤣🤣🤣

  * Uit de EU en NAVO ook geen Euro meer

  * uit bijna alle internationale verdragen stappen

  * Sancties Rusland opheffen en relatie normaliseren

  Als we dit doen dan worden we het Noord Korea van Europa en kunnen we weer bloembollen gaan eten. Wij mogen niet eens meer België of Duitsland in. Wij zijn een export land. Een derde van onze economie is daar op gebaseerd. Rijke landen kopen voor veel geld onze producten. Waarbij veel export van onze boeren zijn. Met deze standpunten gaat de hele economie naar de knoppen.

  Een Nederlands ruimtestation met een tak van defensie en een lanceerplaats op Aruba. Een sonde naar de maan in 2040.🤣 Helemaal wapoie. 62 billion geven ze uIt per jaar bij NASA en dat is zonder de gehele infrastuur te bouwen van niks en zonder Spaceforce. Spaceforce kost 33 biljoen per jaar.

  De totale uitgaven gemiddeld per jaar van de overheid voor alles is 300 biljoen. 🤣 Fabeltjeskrant bij de FvD

 5. 🤣 De nummer 5 op de lijst van de FvD is Ralf Dekker.

  Oud topman Rabobank die 8 ton verdiende en regelmatig bij het WEF te vinden was. Ook topman tijdens de Liborschandaal van de Rabobank. Waarschijnlijk het brein achter de internationale globalisten maaltijdbox van de FvD. Met Franse aardappelen, Chinese noedels en Iers vlees. Wat een bedrijf is van Freek Jansen, Gideon van Meijeren en Thierry Baudet.

 6. stem daarom op 22 nov op het FvD. En niet meer aankomen met de grote drogreden om niet te gaan stemmen, namelijk: "het systeem is corrupt". Dit klopt wel, maar het FvD is niet corrupt. Ze zijn zo mans dat ze de strijd aangaan met de fascistische elite binen het corrupte systeem om zodoende iets te veranderen en de mensen de ogen te openen, en deze lef/moed dient beloont te worden door massaal op hun te stemmen. Dus geen smoesjes meer.

 7. BITCOIN…… GE. WELLL. DIGGG…….???. THIERRY,….. PLEASE,…… WORD. WAKKER…..!!!!
  BITCOIN.IS.GECREEERD DOOR. EN. VOOR. SOROS……. DUS DAAAR. IS N I E T S…..!!!! GOEDS AAN……
  HET.IS.ALLANG. BEKEND. DAT. DE.
  MEEST.DUIVELSE.BUSINESS.OP. AARDE,…… BETAALD. WORD. MET. DE. BITCOIN,……. EN. DAT. DE. BITCOIN
  STRAKS. ALS. DE. FINANCIELE. REVOLUTIE. EEN. FEIT. IS,……..
  N I E T. !!!!! GERED. GAAT. WORDEN…….!!!!!! STOP. MET. AL. DIE. ADORATIE. VOOR. HET. DIGITALE…….!!!!!! C A S H. IS. DE. LAATSTE. GARANTIE. OP. ONS. BESTAANSRECHT,……. DUSSSS…
  C A S H. ONLY……!!!……!!!!!!!

 8. FvD zwaar onderbelicht in de gevestigde kartel media. Het bedrog is begonnen. Stem FvD en hoop op eerlijke verkiezingen. Vvd staat op 2 hahahaha lachertje. Omtzigt wolf in schaapskleren omhoog gelult door de mainstream media in dienst van het kartel. O ja zijn broer werkt voor het WEF om een idee te geven van hoe erg het is met de infiltratie van deze club. Stem FvD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *