Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bizarre doelstellingen voorgesteld door het RIVM. Onmogelijk te halen reductie van 95%. Als dat werkelijk de doelstelling zou moeten zijn, kan er geen huis meer gebouwd worden en geen vliegtuig meer vliegen.

Uit technische briefing van het RIVM over regionale stikstofdoelen van
16 juni 2022
Vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

15 gedachten over “Amhaouch krijgt absurde cijfers van het RIVM: 95% stikstof reductie in Natura 2000 gebieden.”
 1. Bizar dat we speciaal voor politici een aparte categorie nodig blijken te hebben die “imbeciel” overstijgt. Bestaat anti-nadenken of ont-bedenken in de een of andere vorm al?

 2. De grenswaarde in NL 0,0 mol, één hondendrol per hectare per jaar overschrijdt de huidige stikstofnorm in Nederland. In Denemarken is dat 50 mol. Daar hebben ze geen stikstof probleem. De grenswaarde heeft NL zelf verzonnen. Een hondendrol is 0,00044 mol. Gek he dat alle gebieden rood zijn gekleurd. Lekker geloofwaardig VVD en D66

 3. Dus wat er uit deze opmerkingen te halen valt is: daar er die de commissie niet gekeken of berekend is wat er goed is voor een bepaald stuk natura 2000, maar dat er voor die tijd al politiek was vast gezet dat er 85% reductie moet zijn.

  Dit hadden ze dus ook zonder commissie kunnen vertellen, maar nu kunnen ze zich achter deze pseudo wetenschappers verbergen.

  We worden alweer voor de gek gehouden

 4. Vlieland moet 95% reduceren dus….
  Er zijn geen boeren en auto’s zijn verboden; gaan ze de bevolking uitroeien dan?????????

 5. Ze zijn compleet gek geworden!!
  WANNEER STAAT HET VOLK MASSAAL OP OM DEZE CORRUPTE VVD66 WEF BENDE NAAR HUIS TE STUREN?
  ALS ALLES KAPOT IS?????

 6. Het stikstofspook gijzelt ons land nu al een paar jaar, maar in Europese regelgeving komt het woord ’stikstof’ niet eens voor.

  “Ik ben hier een probleem voor Nederland aan het oplossen”, zegt de minister van Natuur en Stikstof, met een brede lach op haar gezicht. De Stikstofuitstoot moet gigantisch omlaag: ‘Eerlijk is eerlijk, sommige boeren moeten stoppen. Boeren gaan een sombere toekomst tegemoet.   Van der Wal zegt te zullen luisteren naar de boeren die op 22 juni naar Den Haag komen om te protesteren 🏴‍☠️tegen haar beleid. ,,Ik sta altijd open voor goede ideeën, maar de doelen zijn klip en klaar. Ik heb een duidelijke opdracht🌐, de helft minder stikstof in 2030. Hoe arrogant kun je zijn.
  Het kabinet verwacht dat nieuwe stikstofmaatregelen de veestapel flink zullen laten krimpen. Volgens onze ‘eerlijke’minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) is er geen alternatief mogelijk. Zij zal dit varkentje🐽wel even wassen !? Met deze plannen wil het kabinet ervoor zorgen dat in 2030 🌐 driekwart van alle natuurgebieden geen last meer heeft van stikstof. Daarvoor moeten we dan de helft minder stikstof uitstoten dan nu. De grootste opgave ligt bij de veehouderij, omdat via mest ammoniak vrijkomt op natuurgebieden in de directe omgeving. Zo bijzonder dat deze stikstof niet over onze landsgrenzen gaat, het stopt🤚🏼gewoon bij dé buitengrenzen. Dat komt vast door de boze 👹 blikken van de stikstoflobby ! Het Nederlandse landschap zal de komende jaren ingrijpend veranderen. En iedereen moet daaraan bijdragen, zegt landbouwminister Henk Staghouwer. Hij spant van der Wal🐽 mooi voor zijn ‘Mestkarretje’, die mag deze boodschap overbrengen.
  Maar….Wie gaat dat betalen?
  ,,De BV Nederland”, een term van de overheid, die de burger niet als mens, maar als klant ziet.. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor het systeem dat te veel uitstoot, en ook voor het op orde brengen van dat systeem. Er is geld beschikbaar afkomstig uit de portemonnee van de burgers.

  ‘Vrijwel zeker bewegen we ons in de richting van een tijdperk van totalitaire dictaturen, een tijdperk waarin de vrijheid van gedachte eerst een dodelijke zonde zal zijn, en vervolgens een betekenisloze abstractie. Het autonome individu zal niet meer bestaan.’
  George Orwell, Inside the 🐳Whale (1940)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *