Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #221 vrijdag 22 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-22

Wegens het vallen van het kabinet en de aankomende verkiezingen in november leek de toon gezet tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen in Den Haag. Hoe zijn de politieke kaarten op dit moment geschud?

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

14 gedachten over “Algemene Politieke Beschouwingen: een vooruitblik op het nieuwe jaar na verkiezingen”
  1. Wie denkt dat regeringen in de Europese unie nog oplossingen hebben komt bedrogen uit. Verspil je tijd niet meer aan stemmen en zorg voor jezelf en niemand anders. Polarisering is here to stay en het geweldsmonopolie ligt inmiddels bij de burgers. Bereid je daarop voor.

  2. Precies wat van der Plas zegt, want dit demissionair kabinet zooitje heeft al heel wat gekost en niks opgeleverd en zijn daar nogeens open en eerlijk over. 😉

  3. D66 zijn degenen die de hele NL'se economie naar de kloten hebben geholpen met hun klimaathobbies, stikstof"crisis" en door illegale migratie te faciliteren. D66 heeft dus geen recht van spreken. Alles afpakken van de middeninkomens, spaarders en ondernemers door lastenverzwaringen, maar bezuinigen in overheidsuitgaven lijkt wel een verboden onderwerp.

  4. Wat een poppenkast, Wilders kletst ook uit zijn nek. Beste Nederlanders AUB kappen met deze toneelschool. U bent net zoals zovelen toch wel keer helemaal klaar mee toch? Waarom uw leven, vruchten van arbeid opofferen aan deze kliek mensen die u van wieg tot graf een leven in armoede toewensen. Het gehele bestel parasiteert er vrolijk op los, de maatschappij draagt de lasten en is de klos.

  5. De demissionaire regering heeft met geld gesmeten, de staatskas is leeg, maar wel de oorlog in de Oekraïne spekken etc.
    3miljoen immigranten uit veilige landen in Nederland opvangen terwijl de Nederlandse bevolking
    Steeds meer armoede kent!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *