Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #305 van vrijdag 19 april 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-19

Deze week startte Albert Heijn met het koppelen van een CO2-score aan haar producten. Journalist David Boerstra analyseert hoe deze ontwikkeling zich verhoud tot een CO2-budget en Agenda 2030.

Desk: auteur en journalist Ab Gietelink, kandidaat Europees Parlement (BVNL) René Dercksen en blckbx-journalist David Boerstra
Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

Door Loren Shaw

25 gedachten over “Albert Heijn zet volgende stap richting CO2-budget met 'klimaatscores' producten”
 1. De machthebbers kunnen alleen maar hun spel spelen omdat wij, het volk, dat tolereren, pikken, slikken , toe laten en het laten gebeuren. Eendracht maakt macht. Het volk heeft altijd de macht. Eén democratie is pas een echte democratie als het een directe democratie is waarbij burgers zelf direct invloed uitoefenen op het wetgevingsproces.

 2. En geen woord over het gegeven dat dat hele CO2 gedoe één grote hoax is en dat klimaatverandering niet door de mens gedreven wordt. De hoax is alleen maar bedoeld om ons mensen in een gevangenis te stoppen.

 3. Bij AH in de Maten in Apeldoorn geweest. Er is nog een kassa en de rest is zelfscan. Bij die kassa krijg je een scancode, want er is een hek geplaatst tot de uitgang waar je die code moet scannen anders kom je de winkel niet uit. Via de zelfscan wordt er flink gejat en dat hebben ze daar zo opgelost. AH is een WEFwinkel daar kom ik dus niet meer.😮

 4. Het erge is dat het steeds moeilijker word gemaakt om ergens anders je boodschappen te kunnen doen !
  Hier in de omgeving is dat al zo .
  de slager failliet de bakkers 8 stuks in alle omliggende dorpen failliet bioplaza failliet
  Boerderij winkel ook gestopt allemaal tijdens en na corona
  De keuze is dus niet meer reuze
  Ik moet 3 dorpen verderop naar de slager en kan rundvlees gelukkig van mijn buurman kopen
  In geval van nood hebben we gelukkig zelf varkens
  Maar ja er is zeggen schrijven nog 1 zelf slachtende slager in de buurt
  Het word dus ook steeds moeilijker gemaakt door regels 😢😢
  Ook al probeer je supermarkten te mijden dat gaat hem straks niet meer worden dan moeten we
  De vraag is meer hoe gaan we dit stoppen!

 5. Eigen moestuin. Kippen houden. De volgende stap is dat dat verboden wordt. JIJ BENT VRIJ GEBOREN EN BENUT ALLES WAT DEZE AARDE JE GEEFT OM TE LEVEN. NIEMAND KAN JOU DAT VERBIEDEN. NEVER NOOIT!!! ONTHOUDT DAT.

 6. Je zou zeggen communisme,
  Maar communisme betekend overheidseigendom.
  AH is geen overheidseigendom.
  Dit is fashisme. Fashisme is dat je wel je eigen bedrijf mag hebben, maar moet doen wat de overheid wil, anders ben je de klos. Dat is het verschil tussen communisme en fascisme.

 7. Ik was al gestopt bij AH, vooral omdat ik vond dat ze té veel met moraal bezig hielden en té veel eigen belang behartigde: grote mond over service, maar nu met de zelfscan zijn er ook een groeiende groep mensen die zich bewust zijn van de waarde van menselijk contact. Dan is het druk bij de kassa, stil bij de zelfscan, maar er wordt geen enkele moeite gedaan om de klant van dienst te zijn. Niets: ZIJ willen de zelfscan doordrukken, en dan zal het gebeuren ook.
  Er waren al dingen die me niet zinden, maar na deze situatie een paar keer hebben meegemaakt kon ik tot geen andere conclusie komen dan dat AH met de zekerheid van klandizie zijn positie dermate vertrouwt dat het denkt zich te kunnen permitteren eigen moraal en eigen belangen door te drukken.
  als er een klimaatprobleem is, dan inderdaad, dan moet er iets gebeuren. Maar terwijl wij hier onze levensruimte inperken en sanctioneren omwille klimaat, zijn er landen als China die pompen met CO2-uitstoot. En ja, je moet érgens beginnen. Maar het betekent ook dat je dan niet als een blind paard door moet willen drammen. Als je dan ook als supermarkt morele schoentjes aan wil trekken, niet op basis van moreel principe maar om je wil aan anderen op te leggen…, dan zeg ik: adieu AH!

 8. Dit geld natuurlijk voor
  ALbert Hein
  Jumbo
  Plus
  Dekamarkt
  Vomar
  Etc…
  Volgens mij is Deen een uitzondering.
  Deen had haar hoofdkantoor in Hoorn. Deze is recent overgenomen door AH.

 9. De enige die dystopische prietpraat verkondigd is blckbx. Wat er is daadwerkelijk is gebeurd en wat hier verteld wordt zit mijlenver uit elkaar.

 10. Woke wordt hier onterecht gekoppeld aan plantaardige voeding. Hier de betekenis van woke: Woke (uitspraak: [wəʊk]; Afro-Amerikaans-Engelse variant van woken; wakker geworden) is een term die verwijst naar het zich bewust zijn van racismeproblematiek en sociaal onrecht jegens minderheden in de samenleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *