Geen widgets gevonden in de zijbalk

Fleur Agema is inwendig woedend over spionage van haar social media door NCTV.
Verder neemt ze het op voor Maurice de Hond, die weggezet is, terwijl hij vanaf het begin gelijk had betreffende ventilatie!

Ik verspreid geen desinformatie, aldus Agema, dat doet de regering zelf…!

De Minister vindt het ingewikkeld…..

Uit Vragenuur van 15 maart 2022.

21 gedachten over “Agema wil eerherstel Maurice de Hond, overheid verspreidde zelf desinformatie. Woedend over NCTB”
 1. Oh oh, wat zijn de ministers zo begripvol naar de oppositie…… wat een schertsvertoning! 'Dank voor deze vraag'…….Zum kotsen!

 2. Nederland is geen democratisch land. Deze worst wordt het Volk altijd voorgehouden, maar daar klopt helaas helemaal niets van. Het beleid wordt bepaald door lobbyisten, vriendjes, achterkamertjes akkoorden, met de hulp van nieuw opgezette diensten (in dienst van de beleidsmakers) die het Nederlandse volk moeten controleren, beboeten, en opsluiten. Degene die open debat opzoekt of kritisch is wordt geframed of gedemoniseerd. Dit is wat er van ons gave Nederland is geworden. Niet meer en niet minder. Helaas !!!!

 3. Dat doen ze wel degelijk,en kijk naar de kop ze liegt dat ze barst. Ik ben bij elkaar door fb. 9 of 10maanden geblokt alles bij elkaar,en dan wil je mij zeggen dat ze mensen niet volgen,en al mn filmpjes waren gewoon van nieuwsberichten uit nederland en andere landen,van gerenommeerde wetenschappers noem maar op,en toch werd ik gewoon geblokt zonder maar ook geen enkel bewijs,en je kon dan ook niet eens reageren. Of als ze je niet konden blokke om je clips wat je deelde,dan zochten ze wel iets waarop je reageerde op een post van iemand anders. FB moet aan heel veel mensen hun excuses aanbieden,want alles s toch waar gebleken.

 4. Nederland is dit circus zat. Geef verdomme antwoord op de vraag van mevrouw Agema.
  Wij zijn jullie gekonkel zat. Ooit word elke politicus erop afgerekend.

 5. Dit is alleen maar afleiding. Als u rechts kijkt ziet u links niets.

  Het is al bekend dat men tegenwoordig meekijkt op de sociale media. Daarbij is het niet eens meer voor de meekijker nodig om een account op het sociale medium in kwestie te hebben. Werken met koppelingen (aan de achterkant) en metadata. Twitterberichten uitprinten en in een mapje doen klinkt heel aandoenlijk. In werkelijkheid is er een constante surveillance. Zal me niets verbazen als afluisteren ook al heel normaal is in die kringen. De echte shit komt echt niet op papier met een logo erboven of eronder hoor….

 6. Lieve mensen bereid je maar voor wat er gaat komen want dit is nog maar het begin.

  Jesus is de weg,de waarheid en het leven
  En hij komt zeer spoedig terug dus ga op je knieën en bid dat je behouden mag zijn.
  Het einde is in zicht.
  Hongersnood en armoede word nog veel erger.
  Jesus is het brood des levens.

 7. De NL RECHTSTAAT IS COMPLEET KAPOT, DE GRONDWET IS ONGELDIG VERKLAARD DOOR DE YOUNG GLOBAL LEADERS VAN HET NAZI WEF EN DE EU ZIT ER OOK TOT AAN ZIJN STROT IN.

 8. Die partijdige voorzitster moet echt eens ophouden met dat door iemand heen praten , die geen radicale laffe linkse partijen is. Wat stoor ik me daar verschrikkelijk aan.

 9. Huig Plug en Willem Engel inmiddels gearresteerd. Als je een andere mening hebt, dan loop je inmiddels grote risico's in het Nederland van de "vrije meningsuiting"! De proportionaliteit is zoek. Voor 0,1% misdaad moet 99,9% gecriminaliseerd worden. Nederland wordt een totalitaire staat met continue massa controle. Weg VRIJHEID waar zwaar voor gevochten is. Wat een praatwaterval onze Dilan.

 10. En toch blijven onze burgers stemmen op vvd, d66, gl en pvda, kijk maar naar gemeenteraadverkiezingen, we verdien dan ook niet beter.

 11. Kan Bergkamp, die niet voor haar afkomst durft uit te komen, eindelijk haar mond houden. Zij maakt geen deel uit van een debat!

 12. Fleurtje heeft toch geen achtersvolgingswaan of wil ineens iedereen een bloemetje plukken en in zijn vaas wil hebben

 13. Ze komt er openlijk voor uit dus dat men in de gaten wordt gehouden op Social media als er een andere mening wordt verkondigd dan die de overheid wilt. Dat de overheid bepaald wat desinformatie is. Dat is gevaarlijk.

 14. Welkom in de EU; China 2.0. De globale totalitaire technocratie wordt langzaam gecontroleerd geconditioneerd en tevens geindoctrineerd. Wordt wakker!!

 15. volgens de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen blijven mensen maar op dit kartel stemmen.

  fraude?
  nepnieuws van het propaganda kanaal npo?

  Het volk moet toch nu bewust zijn dat vvd, groenlinks, pvda, cda, christenunie zwaar corrupt zijn.

  Kijk er zal altijd wel iemand leven onder een steen, maar vvd de grootste? Dat kan gewoon niet.
  Groen links zo groot, na openlijk partijen uit te sluiten?

  Dus met andere woorden er is dus genoeg volk wat een dictator regime geen punt vind. Ongelooflijk!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *