Geen widgets gevonden in de zijbalk

Tweede Kamerlid Martin Bosma vroeg dinsdag een debat aan over het optreden van de minister rond de uitspraken bij de publieke omroep Ongehoord Nederland. Hij kan daarin niet op steun rekenen van D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma.

Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Bij De Telegraaf vind je het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Je krijgt alles te weten op het gebied van entertainment, misdaad, geld, verkeer en royalty. Ook delen wij de meest opmerkelijke video’s die je niet gemist moet hebben. Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: https://telegraaf.nl/videoupdate

Bekijk voor al het laatste sportnieuws het kanaal van Telesport: https://www.youtube.com/channel/UCURS–yDvgiK_i7aOFraASw

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF #TWEEDEKAMER #D66 #PVV

25 gedachten over “Afschuw in Kamer om D66'er: 'Dit is een nazi-vergelijking!'”
 1. Die Sjoerdsma heeft een appartament in Moskou gekregen van Snowden? Wat een schande. We moeten hem en dat soort types, net als de Russen, verbannen. Wat een kamikaze piloot, wat een leugenaars bij D66. Dit soort types hebben niks gebracht en zullen nooit iets gaan brengen en nu moeten ze weer het volk voor de gek houden om een of ander theaterstukje op te voeren. Kunnen ze John van de Ende niet inhuren?

  Niemand heeft een patent op definities en de vergelijking is symbolische beeldspraak; die moet je dus eerst uniform gaan behandelen, in de zin van gelijke monikken, gelijke kappen. Er komt geen fatsoenlijk of waardevol woord uit de Kamer, maar nu hebben ze weer een stok gevonden om mee te slaan. Totale gekte in de Tweede Kamer. Een nooit eerder vertoonde schertsvertoning.

  Rutte sloopt alles. Totdat er geen steen meer overeind staat in Nederland.

 2. Alleen maar goed dat dit gebeurd. Hoe meer bergkamp aan het falen is de meer kans dat ze moet oprutten. Met sjoerdsma niet achter haar aan maar tussen haar benen of in haar kontspleet de deur uit. Dit soort mensen verliezen altijd hun masker na verloop van tijd.

 3. d66 doet een nazi vergelijking. Voorzitter: waarschuwing
  Wat zou er moeten gebeuren: Of dat hij ontslagen wordt, of dat hij niet bij de toekomstige debatten mag meedoen.

 4. Sjoerd Sjoedsma loser die je bent. Nep diplomaat die in Afghanistan alleen maar feestjes afliep bij Ngo s tot diep in de nacht. Lekker tot smorgens vroeg zitten zuipen in Le Bistro in kabul met allemaal andere pannekoek diplomaten en linkse woke ngo's de deugdmens uithangen.. Sukkels D66 de gevaarlijkste partij met hele enge schijnheilige mensen.

 5. Onze corrupte Kartelmacht heeft liever over gender neutrale WC en wapperen export naar Oekraïne dan problemen van eigen volk. 🤮

 6. Oeps, ze schoot iets te snel in de D66-kramp. Luisteren en daarna moeten uitzoeken wat er werd gezegd. En dat als voorzitter. Wanneer wordt deze excuus Truus eindelijk de laan uitgestuurd? Ga lekker naar huis, koken, mevrouw, veel beter.

 7. Regeer het land potjandorie en hou op metadata geneuzel . Het is ja ook geen wonder dat de burgen geen vertrouwen heeft dat zooitje ongeregeld het is om je te schamen zo komt er nooit geen verandering in Nederland en is een die er garen bij spint en dat is Rutte die lacht zich kapot hier om.

 8. Hoe kan men zo'n poppenkast nog serieus nemen 🤣🤣 zonde van de energie, kunnen we niet beter met z'n allen die hele circustent negeren en helemaal niet meer luisteren, onze eigen weg gaan…

 9. Wat een walgelijke opmerking van haatzaaier Sjoerdsma !
  En wat een bijna net zo'n walgelijke laffe correctie van deze voorzitster !
  Het is omdat ze het door al het ophef niet onbesproken omheen kon , anders had ze die haatzaaier Sjoerdsma er nog mee weg laten gekomen ook !!
  Als iemand iets verkeerd dreigt te zeggen vanuit de midden of rechtse vleugel dan is het huis te klein , en dit wil ze eigenlijk negerend wegwuiven !
  (schijnbaar is ze het persoonlijk met die uitspraak van Sjoerdsma eens )

  En schandelijke actie van 2 D66ers in deze 2de kamer !

  Wilder word jarenlang vervolgt , en voor het gerecht gesleept omdat hij een zaal om een mening vraagt !
  En Sjoerdsma vergelijkt een mede kamerlid met een nazie en die krijgt alleen een laffe "foei" te horen !
  Waar is de eerlijkheid en gelijkheid nu van de 2de kamer ???

 10. wat een lul joh,maar hoe noeme ze het volk wat het volk verrade en naaide waar ze konden?Zal die d66 lullo dat weten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *