Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #213 van maandag 4 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-04

De ESG (Environmental, Social and Governance)-normen worden steeds minder populair. Waarom is dat?

Desk: Desk: Desk: redacteur David Boerstra, econome Jelena Postuma en journalist Ab Gietelink
Presentatie: Sanae Orchi

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#blckbxtoday #esg

13 gedachten over “Afnemende populariteit Environmental Social Governance (ESG) normen”
 1. Tuurlijk trekt Blackrock hun handen er af ze hebben miljarden gestolen via die klimaat leugen en nu is er genoeg gestolen en nu moeten ze er uit , dus stoppen ze er mee!!!
  Allen onze pensioenen worden wel belegd in die klimaat bedrijven en dus alles loopt leeg en dus weg smelten de pensioenen !!!

 2. Al die klimaatpsychopaten die hun mening aan ons opdringen, is gewoon dat het je de strot uitkomt. We leven al in een klimaatdictatuur, na 22 november misschien wel in een klimaattirannie met Der Klimaführer Herr Timmermans als grote leider. Dan komt de klimaatpolitie en ga je 15 jaar het hok in als je nog op benzine rijdt of nog geen warmtepomp thuis hebt.
  Bah enge gedachte, maar ik vrees voor de ochtend van 23 november wakker te worden in een andere wereld.

 3. Die communistische wokies krijgen een voorkeursbehandeling wanneer binnenkort de vrijheid en de REVOLUTIE uitbreekt,…
  ..😮😂😅😊

 4. Ach, 37.5 miljard per jaar aan belastingvoordeel voor gebruik van fossiele brandstoffen. Nou….. hou het die salderingregeling actief en stop met dit soor achterlijke belastingvoordeeltjes. Bouw dat maar eebs af.

 5. De werkelijkheid is gewoon dat Blackrock enorm veel geld heeft verloren aan dit soort communisme. Budlight, kapot, Disney: aandeel is in een decennium niet zo laag geweest, sport: alle sportkanalen hebben een terugloop in kijkers gezien na de push van al het diversiteitscoummunisme en daarbij trekken steeds meer van Blackrocks investeerders zich terug uit Blackrock, nadat ze verlies leden door dit soort activistische klootzakken binnen Blackrock. DAT is waarom Blackrock nu een toontje lager zingt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *