Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/29-03-2022/VPWON_1339240

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

26 gedachten over “Afkeuring over lessen 'seksuele en genderdiversiteit – Ongehoord Nieuws”
 1. "We moeten kinderen leren HOE ze moeten denken niet WAT ze moeten denken"
  Echt vieze mensen die kinderen indoctrineren, net als met religie.. Dacht dat kerk en staat gescheiden waren..?!

  "Kinderen worden opgevoed door wat de volwassene is en niet door zijn gepraat."
  Als volwassenen al met zulke onzin aankomen waaran moeten die kinderen zich dan meten? Zwakke generaties tot gevolg. Kinderen hebben een sterk persoon nodig om naar op te kijken en van te leren. Zowel fysiek en mentaal gezond.

  "Childhood is measured out by sounds and smells and sights, before the dark hour of reason grows."
  Laat kinderen lekker met dingen bezig zijn voor hun niveau. Uiteindelijk gaan ze zelf wel redeneren en zoeken. Iedereen leert vooral door te ervaren en voelen.. niet zozeer door te zien of horen.

 2. Snapt iedereen nu waarom Orban en Putin dictators zijn??
  Die waken er namelijk voor dat deze waanzin in hun landen worden losgelaten!!!
  Hoe dúrven ze😤

 3. @L K  Je bent wie je bent en dat doet NIETS af aan je kwaliteit als mens.👍🌷
  Desondanks is het de verantwoordelijkheid van de OUDERS om een kind fatsoenlijk voor te lichten. Op de MIDDELBARE SCHOOL mag de BIOLOGIELERAAR daar kennis aan toevoegen op een WETENSCHAPPELIJK VERANTWOORDE WIJZE! Jammer maar helaas voor het enkele kind dat op de lagere school dan al rondloopt met vragen. Als dit ECHT tot problemen leidt, is er nog altijd de HUISARTS die kan doorverwijzen.
  Dus GÉÉN toestanden op de basisschool. Hier is een kind gewoon een kind en ANDERE kinderen hoeven dan nog NIET opgezadeld te worden met andermans persoonlijke problemen!

 4. Laat kinderen kind zijn praat er alleen over als er aanleiding toe is of er vragen over worden gesteld maar niet op zo,n jonge leeftijd dit door de strot duwen.
  Er bestaat ook nog zoiets als geestelijke rijpheid.

  .

 5. Ik denk dat het wel goed is dat kinderen kort een lesje krijgen over lghbt. Hoeft niet wekelijks en niet seksueel, maar gewoon licht benoemen dat dit fenomeen bestaat. (Helemaal goede educatie voor allochtone jongeren)

 6. Dit is TE WALGELIJK VOOR WOORDEN!!!! Onze overheid is WAANZINNIG GEWORDEN!
  Aan de heer Wilders héél véél DANK voor zijn MOEDIG OPTREDEN waarbij hij durft uit te spreken wat de meeste Nederlandse ouders niet meer kunnen, mogen of zelfs DURVEN te doen!!!!!!!!👍👍👍🙏🌷

 7. Hoog tijd dat het COC verboden wordt! Deze totaal doorgedraaide idiote homofielen zouden hun energie aan kinderbescherming moeten geven en niet aan het creëren van psychisch verstoorde kinderhoofdjes. Laat kinderen kind zijn en donderop met je gender idioterie.

 8. Kabinet geilt al euwen op kinderen nu word het zichtbaar voor de slapers.. ze willen onze kinderen pijn doen mk control.. deze mensen zijn ziek echt de meeste hebben zelf geen kinderen komop man mensen.. save the childeren

 9. Haga 😅 super opmerking! Ik kan me het sfeertje nog herinneren toen de meester met rode oortjes wat ongemakkelijk moest praten over deze zaken. Als kind pikte je vooral het gevoel op, want wat hij vertelde weet ik niet echt meer. 😊 Hooguit dat seks ongemakkelijk was..
  We zijn ook hier alweer wat 'overdone' bezig met onze wetjes en regeltjes. Als een mens nou eens zou stoppen met nadenken! 🙈

 10. Leren dat alles oké is, spanningen, onzekerheden horen bij het leven dat we allemaal onze weg proberen te vinden en eigenlijk maar wat doen.
  Lief zijn voor jezelf betekend van jezelf houden, jezelf lief hebben en accepteren van je gevoelens en gedachtens. Het delen van die gedachten en gevoelens daar moet ruimte voor zijn iemand voor zijn die met liefde, tijd en aandacht de ruimte geeft om mensen te helpen het mooiste en beste uit zich zelf te halen en zich zelf te zijn.
  Levens lessen over het functioneren van de maatschappij, normen, waarden, respect, psychologische flexibiliteit liefde, omgang, je lijf je geest, communicatie, creativiteit, vaardigheden zijn bedoeld om te zien voelen, ervaren, kennis en ontwikkelen wat er is, wat je ligt en dat je niet alleen bent en is belangrijker dan één enkele les.
  Weten dat er andere bestaan en wat er allemaal is is oké dat is educatie.

 11. Walgelijk. Ik ben zo klaar met dat groomen van onze kinderen. Ik wil voorafgaand aan het schooljaar weten wanneer dit wordt onderwezen en dan blijven mijn kinderen thuis.

 12. Toen ik 4 was wist al dat ik ander was dan andere jongens. Die waren zo ruw en trekken en stoeien hield ik niet van. Kon me niet spiegelen aan jongens. Als ik na meisjes keek dacht ik leuk touwtje springen poppen noem maar op maar
  Lichamelijk kon ik me niet spiegelen aan meisjes. Ik wil de een meisje zijn dan kon ik spelen waar ik mee wil spelen zonder gepest teworden. Later na kwam ik er achter rond me tien dan ben ik dus die genen war iedereen zo negatief overdoet. HOMO. IK ben van 1969 bouwjaar. Me pa zij dan is daar het gat van de deur. Opt straat werd ik uit gescholden. Ik was het gene waarde buiten wereld zo negatief over
  doet. Ik wilde zo niet zijn. Huilde me iedere avond in slaap. Nu ik uit de kast ben. Heb ik nog steeds last van wat er vroeger allemaal
  Is gebeurd. Het heeft me echt beschadigd het pest gedrag het niet voorgelicht zijn door ouder en school.

  Dus ik vind ja praat zo
  Vroeg
  Mogelijk met
  Kinderen over dat soort onderwerrpen

 13. We leren kinderen destructief gedrag. Zelfhaat. Conforme serviliteit. En bovenal leren we ze dat ze geen kans hebben. Niet moeten denken dat ze zelf iets kunnen betekenen in het leven.
  We geven ze alle instrumenten om hun leven kansloos ten onder te laten gaan. Nooit kinderen te krijgen. Afhankelijk te worden. Familiebanden te verbreken. Achter holle propaganda aan te hollen en alles dat er is te oververven met de emojies van de dag.

 14. Je wordt geboren als man of als vrouw en daar kan niemand wat aan veranderen! Hou op met die genderneutrale onzin! Laat kinderen met rust!

 15. Dit zijn de Globalistische DS wapens van Infiltratie en Indoctrinatie om het Westen te Vernietigen en de Macht over kinderen te krijgen, Ouders waarvan hun Kinderen Ontvoerd zijn door de NL staat die Leven nu met dit Besef.
  De Toeslagen Affaire was de Dekmantel om de Kinderen weg te kapen voor hun eigen Doeleinden/Netwerken.
  Alle smoesjes waarom het zo moeilijk te regelen was en op te lossen omdat de wetten zo lastig in elkaar zitten…
  De Avondklok Rechtszaak van een Burger tegen het Covid Beleid werd binnen Uren door de Staat terug Gedraaid tegen alle Regels in.

  Westerse landen moeten Milities vormen van hun beste Commando's en dit kleine clubje Machthebbers overal ter wereld Uitschakelen, dit is de vijand die onze Vernietiging op hun Agenda heeft staan.

  Valse Denkbeelden hierover alsof dit geen globale connectie heeft overal en dat het gewoon weer een raar dingetje is van Politici dat is de Waanwereld waarin ze je willen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *