Geen widgets gevonden in de zijbalk

‘De actie van Minster Arie Slob was ONgehoord’, zeiden Peter Vlemmix en Arnold Karskens in koor tijdens het interview bij Cafe Weltschmerz.

Ongehoord Nederland is een nieuwkomer in medialand met grote ambities. In oktober 2019 lanceerden ze hun Youtube kanaal met grote ambities. Een plek veroveren in het publieke bestel en daarmee was de lat meteen vrij hoog gelegd. Nog voor 31 december 2019 moesten ze minimaal 50.000 betalende leden werven en dat lukt in een paar weken. De champagne stond al koud maar minister Arie Slob gooide roet in het eten en verplaatste de deadline van 31 dec 2019 met een jaar. Programmamaker Flavio Pasquino praat met initiatiefnemers Arnold Karskens en Peter Vlemmix over dit debacle maar ook over de ambities en valkuilen van de overstap naar een NPO positie. Ongehoord Nederland, ook wel ON in de volksmond heeft nu zijn zinnen gezet op 75.000 betalende leden in 2020 maar…met als doel pas 1 januari 2022 als zender van start te gaan. Daarmee wil het kanaal nog duidelijker maken dat er een doelgroep is, die echt een anders geluid wil horen op de publieke omroep. Toen Pasquino de initiatiefnemers vroeg welk programma ze zouden willen maken als geld geen probleem was, waren ze eenduidig. “ Wij willen geen dure tv maken maar midden in de samenleving blijven staan. Documentaires en reportages over misstanden of over het leven van de gewone man passen meer bij ons”, aldus Vlemmix.

SUBSCRIBE OP ONS YOUTUBE CHANNEL!

https://www.cafeweltschmerz.com

Home

#ongehoord
#arieslob
#arnoldkarskens

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.

Onze gesprekken kunnen politiek, of maatschappelijk incorrecte inhoud bevatten en onbedoeld angst, onzekerheid of woede oproepen. Wij beroepen ons op de bij wet geregelde journalistieke vrijheid als fundament voor een pluriforme samenleving en hygiënische democratische processen.

Je kan je aanmelden op ons account!

https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UClK9f1anqhuSaqDN5YE-wfw

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *