Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #205 woensdag 16 augustus 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-16

Onlangs benoemde oud-kamervoorzitter Khadija Arib een link tussen de anonieme beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag en haar voorzitterschap van de parlementaire coronacommissie. Hoe zit dit?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

14 gedachten over “Aanklacht Arib instrument bij ondermijning parlementaire enquête corona”
 1. Arib was Pvda, en de Pvda is in feite erger als D66. Het was de Pvda met kok die het land verraadde en instemde met het "EU lidmaatschap". Karma is een bitch, en hopelijk kan ook Arib dat straks zeggen tegen Bergkamp…

 2. Daar hebben ze geen oren naar en dat begrijp ik wel en sommige anderen ook. Ze blijven uitstellen omdat ze alles bij elkaar liegen. Heel veel fouten zijn gemaakt en allemaal opzettelijk.

 3. Iedereen ( de bevolking )wil de waarheid boventafel hebben .
  Dat hele covid en de mrna prikken stinken . De manier hoe het gekomen is , hoe de regeringen gehandeld hebben daarna , hoe de media ermee is omgegaan inclusief de nodige censuur geven dat al aan.
  De schade wat complete continenten , bevolkingsgroepen , economieën die zijn gestenigd met maatregelen hebben ondervonden , en de manier hoe de gene die ons alle zou moeten beschermen ( de staat ) daarna tot op heden er mee om gegaan is , en dan nu dit feit over de parlementaire enquête , geven naar onze mening enkel aan dat het huidig systeem weer terug geresetted moet worden naar nul .
  Geld en belangenverstrengeling en economische belangen prevaleren boven het leven de gezondheid en het welzijn van mens en moeder natuur. Dit feit klopt op zichzelf al niet en zou als eerste punt in een agenda de boventoon moeten leiden .
  Alles wat we nu sinds de Corona kwestie hebben gezien geeft naar onze mening een goed voorbeeld van hoe de private sector controle over de publieke sector hebben verkregen . Geïnfiltreerd in alle vele landen op belangrijke posities geplaatst heeft de rijke private geld ervoor gezorgd dat de wereld nu 3,5 jaar later er walgelijk uitziet en dat we in een gestoorde realiteit leven
  Waanzin ten top ..

 4. Zo simpel, net als hoe de kamer 'regeert': het is niet in het belang van de zittende macht, dus stem je partijveilig met de regering mee en de meerderheid regeert als vanouds, zonder rekening te houden met de minderheid. Nu weer, het onderzoek is niet in belang van de zittende macht (allemaal hun beslissingen geweest), dus trekt iedereen die wil wegkijken zich terug, maar draait zich alleen nog even om om te wijzen naar wat overblijft: "Te eenzijdig….". Totalitaire uitvoering binnen de democratie.

 5. Zo lang wij zelf niet opstaan tegen deze Nazi,s die ons van dat Bio Wapen hebben bedient gaat er niks gebeuren Satanisten regen de wereld en dit moet stoppen !!!

 6. Ik verbaas me er over hoeveel mensen nu nog denken dat een instituut als de overheid bestaat om problemen op te lossen, en dat dan dus ook nog steeds verwachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *