Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #226 woensdag 4 oktober 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-04

Voor veel jongeren is huren onbetaalbaar en het krijgen van een hypotheek kansloos. Wat is het effect van deze aanhoudende woningnood op de mentale gezondheid?

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

20 gedachten over “Aanhoudende woningcrisis drijft jongeren tot wanhoop”
 1. Het Tiny House concept is goed begonnen maar gekaapt door het WEF en soortgelijke enge organisaties. Met een tiny house zou je met wel voldoende grond eromheen goed zelfvoorzienend, off grid en goedkoop kunnen leven. Die zogenaamde tiny houses staan nu twee meter van elkaar af en je betaald nog zomaar 2 ton voor niks.

 2. Gedwongen mensen verplaatsen omdat buitenlanders is een doodzonde voor een staat die door de mensen in het land zelf gekozen is en niet door den uitheemse landers!!!
  Succes mensen met de komende dwangstaat der dwalingen!

 3. En vergeet niet de woningen die nu gebouwd worden, die verplicht die armzalige warmtepompen met geluidsoverlast en totale isolatie, dus nooit meer echte frisse lucht en dan winters hooguit 16 graden halen (waardoor er snel besloten wordt dat er weer gewone CV ketels door installateurs bij geplaatst moet worden ( installateurs die echt de warmtepompen door hun ervaringen niemand aanraden!) Want alleen die cv's werken zonder herrie en stoken comfortabel warm en goedkoper nu qua energieprijzen ook en weer frisse lucht) Door dit alles ( ook de dure zonnepanelen) zijn de huizen die nu gebouwd worden nog velen malen duurder geworden dan de gewone woningen waren, dit helpt ook niet mee.. onbetaalbaar en dus onbereikbaar geworden voor deze jongeren en scheidende echtparen..

 4. Eens. Overheid (voor zover er nog een overheid bestaat of inmiddels al is overgenomen door het satanische Blackrock/Vanguard) is corrupt.
  Straks alles nog kopen via paar multinationals nog en het MKB kan verder kapot gemaakt worden door extra heffingen. Het corrupte Blackrock waaronder inmiddels deels ook al de ING/Rabobank/Ahold/Mc Donalds/coca en Pepsi cola/ASML/Philips/Astra Zeneca en Pfizer onze pensioen potten,‘gaan over lijken. Letterlijk. Ze hebben na iedereen onder valse voorwendselen een spuit in de arm te duwen, nu een dikke vinger in de oorlog en leveren daar wapens.
  Steun op een partij die ons uit deze transferunie haalt, pensioengeld in goud/zilver omzet en Blackrock/Vanguard van asset’s onteigend en het land uit gooit.

 5. Ik ben 39 bijna 40 en die woningnood is er al meer dan 20 jaar!!!!!!!!!!! NLse roverheid doet niks, behalve meer immigranten alles geven, wat al 40 jaar aan de gang is!

 6. Hier wordt dus duidelijk aangegeven dat de asielinstroom gestopt moet worden. Jaren geleden gaf Pim Fortuyn al aan dat ons kleinste land van Europa VOL zit. Wellicht eens meer politieke aandacht voor de belasting betalende burger i.p.v. agenda EU/WEF.
  10 tallen miljarden naar de EU,Oekraïne en burgers van Nederland naar de voedselbank. Wanbeleid !

 7. Boeit deze politiek voor geen meter , sterker zelfs t is opzettelijk. We moeten deze politici voor een tribunaal gooien en alles afnemen. Dit zijn volksverraders

 8. Maar waarom gaan ze niet de straat op?
  Feesten met drugs lijkt hun belangrijker.
  AZC protesten, welke leiden tot nog langere wachttijden i.v.m voorrang bij toewijzen van woningen…..de jeugd heeft totaal geen idee!

 9. Kom op mensen… prins Bernard jr heeft nog veel meer geld nodig….. je moet de rijken toch meer geld gunnen… zij hebben ook last van inflatie… dat moet weer worden goedgemaakt…

 10. Ruim 1,5 jaar geleden ben ik geëmigreerd naar zuid west Jutland Denemarken 🇩🇰 . Kom van oorsprong van een klein melkveedrijf maar moesten helaas begin jaren 80 stoppen ivm het "melkquotum" . Weg mijn droom… 😔 Nu vele jaren later eindelijk m'n droom kunnen oppakken , omdat het in Holland nooit ging lukken . Heb een oud "klushuis" gevonden op 1,9 ha grond . Koste me nog geen 50.000 euro . Werk als melker op een melkveedrijf en is verder werk zat hier . En er zijn nog genoeg (vrijstaande) betaalbare huizen (+- 100.000 euro) te vinden hier in deze omgeving . Dus… kom eens op vakantie hier omgeving Varde Ringkøbingfjord 😂 Succes daar in dat bomvolle Holland 👍

 11. Het dichtsbevolkte land?????????????, ben je al eens in Singapore geweest of in Peking of in Tokyo, mensen horen niet in vogelkastjes te leven en wie gooit die losers eruit zoals Rutte en die andere pippo die de coronacrisis zo fantastisch aangepakt heeft

 12. De jongeren hun toekomst, langzamerhand wordt die afgepakt door gelukszoekers, die zeggen overal recht op te hebben..en dat ook nog krijgen ook, te gek voor woorden, als je ziet dat zij wel worden geholpen, daar er organisaties zijn die de juiste weg weten te bewandelen hoe zij geholpen moeten worden. En die woningnood is altijd al geweest, 40 jaar terug moest ik maar blijven samenwonen in het ouderlijke huis, met teveel volwassen mensen…dus een brief naar de wethouder, duurde te lang, zagen genoodzaakt te kopen, hadden we getekend voor een woning en wat kreeg ik een half jaar later, een brief met een toewijzing voor flatje, alweer te laat..maar dat is Nederland…men zei toen al je moet, je als geboren je gelijk je laten inschrijven als woningzoekenden, misschien dat je dan nog een kans maakt, maar en nu met die gelukszoekers…krijgen onze jongeren geen kans…jammer…we hebben iets opgebouwd en dan komen er een paar miskleunen van ministers die alles kapot maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *