Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_202/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_235/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

28 gedachten over “Aanhoudende onrust en schandalen bij NPO: 'Te veel kritiek naar buiten en te weinig naar binnen'”
 1. Het is extreem dom om PVV te stemmen.
  Zeiken over NPO in verband met Wilders?

  1vandaag heeft Wilders meerdere keren als politicus van het jaar benoemd.
  Leg dat maar eens uit aan Danilo.
  Jullie worden in de maling genomen.

  En waarom komt Wilders nooit bij jullie aan tafel?
  En wel bij die andere NPO omroepen.

 2. Nederlandse Propaganda Omroep.

  Als je met 1 vinger beschuldigend naar iemand wijst, wijzen er altijd minstens 3 vingers naar jezelf….

 3. Als je iets van Ongehoord zou mogen verwachten, is 't wel dat ik door hen gehoord zou worden.
  Maar nee hoor, meer dan twee jaren, echt geen enkele reactie. Dat is pas ongehoord!
  Prutsers!

 4. Dingen extreem of extreem rechts noemen is niets meer dan een tactiek om op het fatsoen van mensen in te spelen, mensen willen niet extreem genoemd worden en neigen daardoor meer links te stemmen. Deze micro agressie begint gelukkig zijn kracht te verliezen, omdat steeds meer mensen er doorheen prikken. Dit is een extreme tactiek die na de tweede wereld oorlog bedacht is om meer macht op links te vergaren. Links wordt steeds extremer in de ogen van Nederlanders, waardoor rechts steeds sterker wordt, nationalisme gaat een comeback maken en daar is niets extreem of racistisch aan.

 5. na het schaamtelijke wat ON deed met Raisa Blommestijn en de presentatoren die hierin niet hun mening mogen zeggen was dus schandelijk maar nu ook weer afgelopen donderdag ene mevrouw Maaike van Charante deze vrouw zit te liegen over hamas. zij zegt dat hamas niet open staat voor vredesbesprekingen. dat is niet waar het is juist hamas die steeds er op aandringt op vredesbesprekingen en israel en dus netanyahu wil dit niet en geeft steeds excuses om hierin niet mee te gaan. weer een presentator die niet up to date is en geen tegen woord durft te geven. het was een aanfluiting deze uitzending een propaganda voor israel want zielig.. men laat ene Maaike van Charante een aanbidder van israel en joden, en daar is niets mis mee behalve als dit soort mensen leugens verspreiden zoals in de aflevering van ON over hamas, en let wel ik ben niet voor of tegen deze idioterie van israel en hamas, maar je moet wel waarheden verkondigen ook al komt het jou niet uit of wil je dit niet aannemen. Hamas heeft meerdere keren aangegeven, ook te zien op msm, dat ze vredeoverleg willen en wapen stilstand voor het palestijse volk, en netanyahu wil nergens in mee gaan en heeft steeds een excuus klaar liggen om een land van de aardboden te vegen met onschuldige mensen, en men laat het allemaal toe omdat israel zielig is… ON moet zich weer schamen het is een pluche zender geworden en totaal niet open voor andere meningen of tegen woord… en wat betreft die jongen die er zit heeft gelijk met dat er meer kinderen door hun worden geboren dat komt om wij het domme westen en nederlanders zich laten ombouwen van man naar vrouw en andersom, en dat wij ons woke maken, dat wij geen kinderen willen want dat tast het klimaat en milieu aan, dat wij meer willen werken en zelfstandig willen zijn en dus geen tijd hebben voor kinderen… dus ja dan komt het dat de islam aanhangers met hun +4 kinderen de overmacht krijgen… nederland is dom geworden…

 6. De Nooijer
  Laat de gasten uit spreken.
  Deze Moslim bij ongehoord Nieuws. Is een griezelig mannetje. Je ziet het aan zijn blik geen goed vooruitzicht voor ons Nederland.
  Gino is een hele goede vertegenwoordiger van FVD.

 7. NPO vertegenwoordigt de extreem linkse minderheid, en alles wat een andere mening uitdraagt, moet worden geƫlimineerd. Oftewel, we lappen de democratie aan onze laarsjes, en geven geen gehoor aan de mening van een ruime meerderheid. We hoeven alleen maar het thema asiel aan te halen, en iedereen weet wat de tegenstellingen zijn. Maar door de NPO zeer eenzijdig wordt uitgelicht. Je ziet in de nieuwsrubrieken ook zeer weinig leden van het rechtse deel van de Tweede Kamer, want daar haalt men de neus voor op. Kom op, Geert: de bezem er door!!

 8. Gerard Cox had het er in 1967 al over: "wie wijst mij de weg in hilversum" Met andere woorden: 60 jaar geleden was de boel al corrupt.

 9. In vredesnaam. Wat er aan de hand is is dat er enorm slechte tv gemaakt werd en wordt. Doe is net alsof het een interessant medium is, kom op. Dat er dan ook nog eens schandaaltjes bovenop komenā€¦ niks maakt niks = niks

 10. Ze hebben die media omgekocht de globalisten elite zoals WEF Build Back better EU ,enz,enz dulen geen tegen geluid . Omdat ze hun agenda willen door duwen . Als men een ander geluid laat horen , dan wordt het afgepoeierd met conspiracy of wappies, ..
  De miljardairs globalisten hebben zoveel geld, dat ze alles kunnen beĆÆnvloeden.
  Ze willen geld en macht over de bevolking , de media is een van hun MACHTS MIDDELEN DIE ZETTEN ZE IN VOOR HUN BELANGEN , ONDER HET MOM DE BURGERS TE BESCHERMEN, ZO OOK HET MILIEU DOEL ONDER HET MOM DE BURGERS TE BESCHERMEN, ALLEMAAL IN HET BELANG VAN DE GLOBALISTEN ENZ,ENZ , OOK OORLOGEN OM HUN BURGERS TE BESCHERMEN ZOGENAAMD . ER GAAN MILJARDEN OM IN DE OORLOGS INDUSTRIE. BURGERS WORDEN HET SLAGTOFFER VOL TRAUMA'S, EN DE GLOBALISTEN ELITE VERDIENEN MILJARDEN . DAN KIJKEN ZE INEENS NIET MEER NAAR HET MILIEU. OORLOGS MATRIALEN MAKEN IS SLECHT VOOR HET MILIEU MAAR OOK ALS ZE HET GAAN GEBRUIKEN. DAN TELT DE GROENE AGENDA IN EENS NIET MEER MEE. BEVOLKING IS LUI GEMAAKT DOOR NETFLIX ONZINNIGE PROGRAMMA'S EENZIJDIG NIEUWS ENZ,ENZ. DIT DOEN ZE DOEL BEWUST LAAT DE BURGERS MAAR SLAPEN , GEEN SLAPENDE HONDEN WAKKER MAKEN.
  DAN KUNNEN globalisten DOORGAAN MET HUN BELANGEN .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *