Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vrijdag 6 mei is het precies 20 jaar geleden dat Pim Fortuyn is vermoord. Stichting Beeld van Pim en Stichting Vrienden van Pim Fortuyn organiseren voor de 20e keer de herdenking van Pim Fortuyn. Zij geven hier een passende invulling aan met een bijzondere bustour. De hele dag zal blckbx hier verslag van doen.
๐Ÿ“ Alle updates (incl. korte livestreams) zijn te volgen via het liveblog โžก๏ธ https://www.blckbx.tv/liveblog/pim
๐ŸŽฅOm 17.30 uur begint de speciale live-uitzending vanuit de blckbx studio โžก๏ธ https://www.blckbx.tv/livestreams/pim

Livestream รฉn liveblog
Vanaf vrijdagochtend 09:30 uur kun je al live meekijken via onze website (en ons YouTube kanaal) naar het dagprogramma van Stichting Beeld van Pim en Stichting Vrienden van Pim Fortuyn.
Onze verslaggever Bas Reijnierse zal erbij zijn bij het voormalig huis van Pim, bij zijn voormalig graf in Driehuis en de plek des onheils, het mediapark in Hilversum.
โžก๏ธ https://www.blckbx.tv/liveblog/pim

Vanaf 17.30 uur zijn we live met een uitgebreide special vanuit onze studio mรฉt publiek. We doen het weer ouderwets boven in de ruimte waar we eerder ook nabeschouwingen deden van de persconferenties en eren de man die velen zo ontzettend missen. Verwacht een live show met een mooie samenvatting van de dag, boeiende gasten, unieke videofragmenten en live beelden met interviews van de herdenking in Rotterdam bij het standbeeld van Pim waar om 18.00 uur ’s avonds twee minuten stilte wordt gehouden.
โžก๏ธ https://www.blckbx.tv/livestreams/pim

Uitzending bijwonen?
Ook jij kan aanwezig zijn in onze studio om de show live bij te wonen. Kijk snel op onze site of klik de link onder in deze video en meld je aan via https://www.blckbx.tv/pim-special

Vrijdag 6 mei 2022 een memorabele dag waarbij we van ’s ochtends vroeg tot ’s avond laat live aanwezig zullen zijn om Pim te eren en jouw te bedienen.

Via deze link vind je het dagprogramma dat we zullen volgen: http://www.herdenkpimfortuyn.nl

Help BLCKBX:
Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuรฏteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

26 gedachten over “20 jaar later. Eerbetoon aan Pim. Vrijdag 6 mei vanaf 09:30, de hele dag live bij blckbx.tv…”
 1. Nachtmerrie

  Misschien staat hij op het punt zijn boude voorspelling waar te maken en premier van Nederland te worden, maar nu verwordt dat beeld van ultieme wensdroom tot nachtmerrie. Wie moet hij minister maken? De kandidatenlijst bestaat voornamelijk uit politiek wrakhout, hadjememaars en avonturiers. Pogingen om mensen van naam naar de LPF te halen zijn mislukt. En, nog belangrijker: is hijzelf wel goed genoeg? Is hij een waardig premier? Of nadert het moment waarop hij genadeloos door de mand gaat vallen als charlatan?

  Albert de Booy zegt er later over in het boek In de ban van Fortuyn van de journalisten Jutta Chorus en Menno de Galan: โ€˜Het was te groot voor Pim. De last was hem te zwaar. Misschien was hij ook wel geen goed premier geweest. Hij had er vaak genoeg van, bijna dagelijks. Hij wilde ermee ophouden.โ€™

  Fortuyn lijkt in paniek. De beeldvorming heeft fantastisch gewerkt, maar nu dreigt de werkelijkheid het over te nemen en hem naar het Catshuis te brengen. Nu zal blijken, zo lijkt hij te vrezen, dat beeldvorming ook maar gebakken lucht is.

 2. Het dรฉ-humaniseren, het zielloos en willoos maken van ieder individu.
  Het controleerbaar maken van de acties van een individu โœ…๐Ÿ‘

  De ontkenning van je eigen handelingsmogelijkheid is altijd in het voordeel van de status quo, van degenen die nu de macht bezitten. Daarom is het ook in het voordeel van big tech als we denken dat het niet anders kan. Geef je eenmaal het geloof in autonomie op, dan vervliegt zij weldra zelf.
  Wie vrijheid ๐Ÿซถ๐Ÿฝopoffert voor veiligheid โœ…is het beiden niet waard!

 3. Nederland is het zat, ce sa…..
  ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

 4. Heel goed dat Pim Fortuyn vandaag herdacht wordt, en dat jullie hier aandacht aan besteden! Alweer 20 jaar geleden, maar Pim mag nooit vergeten worden! Het had zo anders kunnen zijn als hij de kans had gekregen om premier te zijn. Helaas afgeschoten in opdracht van, wij zullen er toch nooit achterkomen wie de opdrachtgevers waren. En intussen loopt zijn moordenaar alweer jaren vrij en blij rond! Dit maakt mij heel erg boos.

 5. de man die me interresse in de politiek opwekte, hij sprak mijn taal, de taal die het volk begreep, dat linkse tuig heeft hem gewoon aflaten slachten, mag hopen dat links daar ooit zwaar voor zal boeten, echt!

 6. Pim zijn moord stinkt langs alle kanten.
  Ik ben overtuigd.
  Dat die dag ,er bij veel linkse partijen.
  Veel champagne flessen open getrokken zijn.
  Ons land is ziek ,met liegende bedriegende ministers.
  Met corruptie tot op het bot.

 7. Pim was natuurlijk een charlatan maar gelukkig hebben we om die halvegaren van de LPF nog wel kunnen lachen. Mat Herben die in ruil voor een pak stroopwafels ons de JSF ingerommeld heeft. Winnie de Jong die later nog naakt in de Revu stond. Bijlhout die na 8 uur weer moest aftreden. Autist Bomhoff met zijn hotel-bel en de narcist met zijn Bentley die altijd in derde persoon praatte. Goede god en maar ruzie met elkaar maken. Het waren 9 fantastische maanden.

 8. Was een enorme schok, eerst neergestoken, toen 6 kogels door zijn hoofd en hart. De meerderheid in de media was tegen hem. Daar ging onze hoop op een beter Nederland. Bedankt Pim!

 9. Ik hoop dat jullie het verhaal ontkrachten dat Pim werd vermoord door V.v.d.G. Die had n.l. alleen een pistool en vuurde 3 x op Pim. DE dodelijke kogels met een ander kaliber dan die van v.d. G. kwamen uit een snipergeweer. Wie het autopsierapport van Pim leest zal dit ook lezen. Pim werd door een huurmoordenaar gedood Vraag Yasser Feras maar wie deze ingehuurd heeft.

 10. DANK JE WEL BLCKBX wat fijn dat jullie PIM FORTUYN blijven eren ,PIM gaat de geschiedenis in wij moeten hem nooit vergeten zo'n MAN krijgen wij nooit meer

 11. Ja ik weet het nog als de dag van gisteren. Was zwanger van mijn tweeling dus enorm emotioneel door hormonale veranderingen. Heb zitten huilen bij de tv toen het verschrikkelijke bericht op het nieuws kwam. ๐Ÿ˜“

 12. De man was een fascist, sorry. Hij was de verpersoonlijking van de exclusieve Eurocentrisme dat wordt opgelegd aan de hele planet. Rusland & veel ander niet-westerse landen zoals China, India…verzetten zich er tegen, & terecht, met alle gevolgen van dien.

 13. Had nooit verwacht/gedacht, dat er een politicus oprecht voor zijn landgenoten kon opkomen.
  Bedankt Pim, dat ik het tegendeel heb mogen meemaken.

  R.i.p de echt koning

 14. Voor de mensen die willen weten wie er achter de moord zat,zou ik zeggen ga het boek Moord namens de kroon is lezen

 15. De enige man die ik met trots " Mijn minister president " had genoemd โค๏ธ๐Ÿค๐Ÿ’™

 16. Als Dhr Fortuyn zou weten wat er allemaal aan hem opgehangen wordt aan zogenaamde ideologie, dan zou hij erg boos worden. Hij was bijvoorbeeld voor een generaal pardon voor alle migranten. Zijn werkelijke visie op de maatschappij zou door de extreemrechtse wappies nu worden betiteld als erger dan Dโ€™66 en GL. Mensen hebben geen geheugen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *