Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vrijdag 6 mei is het precies 20 jaar geleden dat Pim Fortuyn is vermoord. Stichting Beeld van Pim en Stichting Vrienden van Pim Fortuyn organiseren voor de 20e keer de herdenking van Pim Fortuyn. Zij geven hier een passende invulling aan met een bijzondere bustour. De hele dag zal blckbx hier verslag van doen.
📝 Alle updates (incl. korte livestreams) zijn te volgen via het liveblog ➡️ https://www.blckbx.tv/liveblog/pim
🎥Om 17.30 uur begint de speciale live-uitzending vanuit de blckbx studio ➡️ https://www.blckbx.tv/livestreams/pim

Livestream én liveblog
Vanaf vrijdagochtend 09:30 uur kun je al live meekijken via onze website (en ons YouTube kanaal) naar het dagprogramma van Stichting Beeld van Pim en Stichting Vrienden van Pim Fortuyn.
Onze verslaggever Bas Reijnierse zal erbij zijn bij het voormalig huis van Pim, bij zijn voormalig graf in Driehuis en de plek des onheils, het mediapark in Hilversum.
➡️ https://www.blckbx.tv/liveblog/pim

Vanaf 17.30 uur zijn we live met een uitgebreide special vanuit onze studio mét publiek. We doen het weer ouderwets boven in de ruimte waar we eerder ook nabeschouwingen deden van de persconferenties en eren de man die velen zo ontzettend missen. Verwacht een live show met een mooie samenvatting van de dag, boeiende gasten, unieke videofragmenten en live beelden met interviews van de herdenking in Rotterdam bij het standbeeld van Pim waar om 18.00 uur ’s avonds twee minuten stilte wordt gehouden.
➡️ https://www.blckbx.tv/livestreams/pim


Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

17 gedachten over “20 jaar later: eerbetoon aan Pim | Live 9:30 bij het voormalig woonhuis van Pim Fortuyn”
 1. Het is inderdaad triest dat zoiets kan gebeuren,maar ja het is net als alle andere aanslagen op politici nooit echt goed opgelost. Ja er is iemand voor opgepakt dus zaak gesloten.

 2. Eigenlijk schandalig dat zo weinig mensen dit prachtige eerbetoon bekijken. Flavio en zijn team hebben kosten nog moeite gespaard om dit te maken. Dit mag elk jaar wel plaatsvinden.

 3. Inderdaad de man was inderdaad uniek maar Pim Fortuyn wordt nooit vergeten maakt niet uit 20 jaar 30 jaar of 40 jaar later blijft gewoon in memoriam 😎❤️🌹Volkert Van der Graaf was gewoon een klootzak maar ik denk dat ook moordenaars spijt hebben ze hebben ook een hart

 4. Onze pim Fortuyn sprak al over een 5de colonne! We weten nu wie hij bedoelde… dat uitgekookte zieke machtige duivelse wef nazi'sDUIVEL aanbidders

 5. Drammerige linkse extremisten zijn de doodsteek voor democratie. Democratie voor linkse mensen is het eens zijn met hun visie en standpunten. zo niet wordt je uitgesloten, gedemoniseerd minderwaardig gevonden of gedood.

 6. Een eerbetoon aan een man die als vieze rik bekend staat in de straten van Rotterdam. Vraag maar aan zn groom kindje. Die Pim heeft groot gebracht in zn bed Joao Varela !!! Joao staat voor aan de rij….of…hij is er met de tijd achter gekomen dat hij het niet zo leuk vind wat er met hem is gebeurd. Maar daar gaat het nu niet om. EERBETOON !!!! Mensen hebben sinds die mondkapje te kort aan zuurstof in hun hersens. Iedereen is helemaal in de war !!!

 7. Blckbx live uitzendingen door de dag heen helaas niet alle tijd om alles te zien wel vanavond, we volgen blckbx elke ma wo vr op smarttv maar lukt niet een like te geven van de programma doen dit wel op de pc.
  Pim kreeg de beveiliging niet die hij nodig had. Patrick kicken zei het nog heel goed in de uitzending.
  Al 20 jaar geleden denk iedereen weet waar hij of zij was, die ochtend was ik zo dichtbij op 6 mei maar dat wist ik op dat moment niet, Pim was ook die ochtend bij de kuip in Rotterdam.

 8. Ik denk niet dat Pim Fortuyn het heel eervol zou hebben gevonden dat er een zielig hoopje mens met een Action tas voor zijn voormalig huis staat in een zucht naar aandacht. Goed om stil te staan bij zijn overlijden en gedachtengoed. Maar dit zijn mensen die Fortuyn een schop onder de kont zou willen geven. Stop hiermee BLCKBX!

 9. Daverende opkomst zeg. Ik tel precies 4 dementerende mensen en een vrouwelijke iman, maar ongetwijfeld zullen de wappies er duizenden tellen. Zo doen ze dat wel vaker. Alles naar hun toerekenen.

 10. DE WEF VAZALLEN HEBBEN HEM VERMOORD, TEGENWOORDIG NOG STEEDS EEN RISICO VOOR POLITICI DIE NIET DOEN WAS DEZE MAFFIA WIL. DE VERKIEZINGEN WORDEN GEWONNEN MET FRAUDE, DIE MAROKKAANSE BURGEMEESTER IS ONDERDEEL VAN DIT KARTEL, ZUM KOTSCHEN DAT DEZE HYPOCRIET HIERBIJ BETROKKEN IS. BLCKBX ZOU HIER IETS VAN MOETEN VINDEN, OF IS HET GECONTROLEERDE OPPOSITIE?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *