Geen widgets gevonden in de zijbalk

De massa-immigratie is een enorme last op onze samenleving. Dat merken we in het onderwijs, de zorg en al helemaal in onze eigen portemonnee. Pepijn van Houwelingen wil ons terugtrekken uit alle beklemmende internationale verdragen en een NEXIT realiseren om de controle over onze grenzen terug te pakken.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

10 gedachten over “😂 Dat is even slikken! Van Houwelingen (FVD) confronteert DENK met feiten over immigratie”
  1. Maria en Jozef moesten ook in de stal want geen plaats in de herberg.
    Deze herberg en stal is vol, het is mooi geweest nu.

  2. Denk is de domste partij die er rond loopt!!!! Nee het lever niks op, wij zijn jullie zat. Wij willen helemaal terug naar hoe Ned was, we kunnen niet eens normaal naar het ziekenhuis tenzij er maanden voorbij gaat, en als je er bent dan is de arts overspannen en zo bij alle instellingen. Er is niet 1 instelling waar je heen gaat en er tevreden weg gaat, overal zijn de regels zo veranderd en niet ten goede. En de echte cijfers zijn er niet eens het lig vele malen hoger. En er is weer een kind aangerand, rot op met je bullshit mannen stuur ze allemaal terug, als ze hier willen zijn dan daar een visum aanvragen! En nee ook geen studenten meer, die ook niet toe laten!

  3. Uitmuntend gesproken van Houwelingen❤ Van Denk word ik niet goed de laatste tijd, altijd maar in de slachtofferrol gaan zitten. En het demoniseren van FVD hangt mij de strot uit Denk!!!

  4. Minder minder ambtenaren ,en grootte schoonmaak bij die verrotte corrupte overheid ,de meeste kunnen naar huis ..wij worden alkeen nog maar bedrogen …vanaf de euro is dit aan de hand …parasieten

  5. Ik ruil die 1 miljoen vluchtelingen met alle plezier in tegen dat stelletje FvD malloten. Wat heeft die van Houwelingen daar trouwens verloren, die is niet eens in de 2e kamer gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *